Pahor skregal Janšo in Požarja – Vojna na Twitterju pred finalom predsedniških volitev – TOPNEWS.si

Pahor skregal Janšo in Požarja – Vojna na Twitterju pred finalom predsedniških volitev

Pahor skregal Janšo in Požarja – Vojna na Twitterju pred finalom predsedniških volitev

Na družbenih omrežjih pred nedeljskimi volitvami divja prava vojna med podporniki in nasprotniki predsedniških kandidatov, ki je veliko bolj brutalna, kot so sama soočanja Pahorja in Šarca. Sicer pa je nasploh značilnost drugega kroga, da se je politični spopad prenesel na družbeno omrežje.

Na zapis Bojana Požarja, da je skozi prizmo novinarja in analitika stvar zelo preprosta. “Marjana Šarca kandidirajo in volijo tisti, ki želijo novega Danila Turka. Janez Janša je Požarju odgovoril. In Boruta Pahorja volijo tisti, ki si še naprej želijo talca Murgel na Erjavčevi – je enako dobra fasada za irannlbggate, TEŠ 6, ukradene volitve, uničevanje slovenske vojske, fake spravo brez resnice, kadrovanje prvorazrednih ter slavijo fiasko z arbitražo kot uspeh.

Janša se je obregnil tudi ob podporo znanih osebnosti od A do Ž za Boruta Pahorja in se usatvil pri črki D-dolgoletna podpora. Miran Potrč, hvala:

V pravo polemiko pa se na na Twitterju spustil Marjan Šarec z Žigom Turkom, ki odkrito podpira Pahorja:

Zanimiva je ostra kritika Boruta Pahorja predvsem s strani tviterašev desne politične provinence:

Na stran Marjana Šarca se je postavil Zmago Jelinčič Plemeniti sicer nesojeni predsedniški kandidat, ki je dal svoj glas Šarcu:

Gregor Golobič se je obregnil ob to, da se pri soočanjih, novinarji glede na vse očitke Pahorju, ustavljajo večinoma pri arbitražnem sporazumu:

Aleš Hojs kot vedno brez rokavic:

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (10)
 • comment-avatar
  Aleksander Jakopič 5 let

  Požar in JIJ nista nikoli prijateljevala, je pa res, da se je JIJ vedno priklonil, ko sta se srečala, da mu je Bojan lahko v rit lezel, pa skupnega prjatelja sta imela – Borčija.

  Sicer pa je spet naslov težji od članka .)

 • comment-avatar
  VIKTORE 5 let

  Že vso dobo po osamosvojitvi se JJ in njegova stranka ukvarjata izrecno s samo seboj. Ni nobene razprave ne referenduma ne amandmaja, da ne bi poudarjala sebe kot začetek in konec države Slovenije. Tole poslednje vtikovanje v volitve pa je doseglo višek najbolj umazane igre s slovenskim narodom. Ali res ni nikogar, ki bi ustavil to igračkanje Janše in Kučana oz. preigravanje kdo bo koga. Ali JJ pred petimi leti in ves čas res ni vedel za vse packarije BP, ki jih je ta spregledoval izrecno na povelje JJ, sedaj pa pljuva po njem z vsem- česa se spomni. Ali ga ne bi spomnili na to zgrešeno podporo (za narod res zgrešeno, za JJ pa premišljeno in načrtovano !), da se je poskrilo in uničilo še tiste dokaze, ki so preostali.Vse to bevskanje starcev pred sodišči je to ena sam velik dokaz, da je šlo edino za reševanje “vojaka” JJ ,ne pa za urejanje razmer v sodstvu. To kričanje, vzklikanje JJ ipd., govorniki, ki so v JJ videli edinega poštenjaka, ki ga preganja sodstvo, edinega,ki trpi krivice, edinega,ki mu grozi, da mu odvzamejo otroke, ker ne zna dokazati od kod mu premoženje, do katerega ima vso pravico…..Dajte no, tako prozorno je vse, da celo človek,ki se nikoli ni ukvarjal s politiko to spregleda in se mu zdi smešno, če ne bi imelo posledic za normalno funkcioniranje države sredi Evrope, ne pa nekje na koncu Afrike.

  • comment-avatar
   lukamiha 5 let

   Flancaš, flancaš, ne vem, si res tak bedak, da ne vidiš resnice?

 • comment-avatar
  Brane Ribic 5 let

  JJ pravi, da je Arbitražni sporazum slab! Ha, a ni ravno on (gospod doktor Prištine , velečastni JJ) na Bledu pred kamerami naznanil, da bosta s Sanaderjem reševala problem meje na mednarodnem sodišču? Tisto sodišče (ni arbitraža, da ne bo pomote), ki ne upošteva načelo pravičnosti niti zgodovinskih dejstev. Rezultat za nas bi bil veliko veliko slabši….ampak zavajati je treba, to znamo, kajne?

  • comment-avatar
   lukamiha 5 let

   Daj, ne seri bebo! Najprej povej točno, kaj je Janša dejal, ne natolcuj samo s polovičnimi izjavami Janše! jE PAČ POSTAVIL NEK POGOJ, KI GA PA TI SEVEDA NISI SLIŠAL!

   • comment-avatar
    Brane Ribic 5 let

    ali nas lahko razsvetliš, kateri pogoj je presvetli postavil? Dej, bodi tako prijazen …..

    • comment-avatar
     lukamiha 5 let

     Da se meje upoštevajo na dan 25.6.1991! Upam, da veš, kje so bile te na tisti dan, tovariš Brane!! Vsak, ki ima Slovenijo v srcu kot resnični osvoboditelji, pač ne natolcuje in zavaja! Če tvoji vzorniki to počnejo, govori to dovolj o njih!

     • comment-avatar
      Brane Ribic 5 let

      Spoštovani poznavalec razmer. Potemtakem ne bi Janša potreboval mednarodnega sodišča. Malce skregana z logiko vaša trditev (ampak iz kroga SDS In njihovih častiteljev smo že navajeni). In če bi komu bila Slovenija pri srcu, tudi orožja ne bi prodajal na način ki ga poznamo.

     • comment-avatar
      lukamiha 5 let

      Ne ponavljajo floskul o SDS in orožju, ki ti jih servirajo jugofilni
      mediji, včasih preberi kje tudi kakšno resničnost,ti ne bo
      škodilo,sicer samo prikazuješ svojo omejenost! Če bi držale tvoje insinuacije , potem bi Janša bil že 170x obsojen, tolikokrat so ga že obtoževali na sodiščih, pa od vsega ni nič, razen blamaže sodišč in megalomanskih odškodnin, ki bodo sedaj sledile! Seveda boš te plačeval tudi ti, ki te dobro slepijo tvoji “verodostojni” mediji! Tvoje vrste ljudje se mi prav smilite, da udbaške spletke dosežejo še vedno toliko ljudi! Strašljivo!

     • comment-avatar
      lukamiha 5 let

      Ne ponavljajo floskul o SDS in orožju, ki ti jih servirajo jugofilni mediji, včasih preberi kje tudi kakšno resničnost,ti ne bo škodilo,sicer samo prikazuješ svojo omejenost!