(VIDEO) Kje je Matjaž Kek, da to vidi? Janez Janša pokazal. kako se izvajajo enajstmetrovke ter navdušil Mojco Škrinjar – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kje je Matjaž Kek, da to vidi? Janez Janša pokazal. kako se izvajajo enajstmetrovke ter navdušil Mojco Škrinjar

(VIDEO) Kje je Matjaž Kek, da to vidi? Janez Janša pokazal. kako se izvajajo enajstmetrovke ter navdušil Mojco Škrinjar

 

Metem, ko je politično dogajanje to poletje v drugem planu v prvem planu pa šport in smo komaj zajeli sapo po vrniti nogometne reprezentance iz Nemčije pa so za dih jemajoče predstave poskrbeli košarkarji.

Slovenski košarkarji so namreč včeraj  s prepričljivo zmago proti Novi Zelandiji popravili bled vtis s prve tekme proti Hrvaški, polfinale kvalifikacijskega turnirja za olimpijske igre proti Grčiji v soboto ob 16.30 pa bo razkril domet reprezentance z Luko Dončićem na čelu.

Potem, ko si je Robert Golob v živo ogledal tekme Luke Dončiča v Dallasu in potoval na tekmo Slovenija Portugalska v Nemčiji še pred tem pa na  tekmo s  Srbijo pa Janez Janša pridno trenira doma.

Uspehi slovenskih športnikov so se očitno dotaknili Janeza Janše, ki je takole praktično pokazal,  kako bi on izvajal enjastmetrovke. . Z veliko natančnostjo je namreč od daleč zadel gol pod prečko  in  posnetek objavil na družbenem omrežju  TikToku, kar je očitno navdušilo  poslanko Mojco Škrinjar

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)