(VIDEO) Poglejte kakšne je zganjal Eon Mask na obisku pri Melonijevi – TOPNEWS.si

(VIDEO) Poglejte kakšne je zganjal Eon Mask na obisku pri Melonijevi

(VIDEO) Poglejte kakšne je zganjal Eon Mask na obisku pri Melonijevi

Eon Musk je postal pomemben faktor na svetovnem prizorišču, saj sodeluje s svetovnimi voditelji pri reševanju različnih vprašanj. Seznam nekaterih njegovih najljubših in najmanj priljubljenih svetovnih voditeljev, za katere vemo je dolg. saj jih jih Elon Musk ljubi  ali sovraži.  Od prijateljskih izmenjav z Italijo in Argentino do razgretih s Kanado in Ukrajino Izvršni direktor Tesle in SpaceX Elon Musk je precej glasen glede svojih všečkov in nevšečnosti – zlasti ko gre za vladne voditelje.

Drugi najbogatejši človek na svetu se ne ustraši drgnjenja s komolci in obsipavanja s pohvalami tistih, ki delijo njegove poglede na vse, od umetne inteligence do rodnosti – in javnega grajanja tistih, ki se ne strinjajo z njim.

Aprila  leto je bil Musk na naslovnicah zaradi svojega spora z brazilskim vrhovnim sodnikom Alexandrom de Moraesom zaradi zahteve sodnika, da blokira nekatere uporabnike na Muskovi platformi družbenih medijev X (prej Twitter).

V naslednjih nekaj tednih se   je milijarder poslovnež srečal z indijskim premierjem Narendro Modijem in argentinskim predsednikom Javierjem Mileijem – prvi je partner za morebitno novo tovarno Tesla, drugi pa ideološki zaveznik.

Musk je postal steber na svetovnem prizorišču in sodeluje s svetovnimi voditelji pri reševanju različnih vprašanj. Tukaj je seznam nekaterih njegovih najljubših in najmanj priljubljenih svetovnih voditeljev, za katere vemo. Očitno je bilo srečanje z italijansko premierko Giorgio Meloni zelo “intimno”.

 

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)