(VIDEO) “Dela cele dneve. Dobesedno” – Jelka Godec užalila Tino Gaber, ki je jezna: “Očitati našemu predsedniku vlade par dni predaha je pač nedopustno” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Dela cele dneve. Dobesedno” – Jelka Godec užalila Tino Gaber, ki je jezna: “Očitati našemu predsedniku vlade par dni predaha je pač nedopustno”

(VIDEO) “Dela cele dneve. Dobesedno” – Jelka Godec užalila Tino Gaber, ki je jezna: “Očitati našemu predsedniku vlade par dni predaha je pač nedopustno”

Potem, ko je Jelka Godec, vodja poslanske skupine SDS -a, včeraj  predsedniku vlade Robertu Golobu postavila vprašanje v zvezi z ureditvijo enotnega plačnega sistema v javnem sektorju, ob tem pa mu očitala še dopust v Dallasu, križarjenje in izpolnitev sanj, kar je predsednik vlade Golob spretno preslišal in ignoriral, se  je v polemiko ključila še partnerka premierja Tina Gaber

Jelko Godec, ki sta jo že včeraj , zaradi vtikanja v zasebno življenje Roberta Goloba, okarali  predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič in poslanka Svobode  Nataša Avšič Bogovi, je danes na družbenem omrežju X ponovila vprašanje, kaj od  izrečenega iz njene  ni bilo točno: “Moj postopkovni predlog se nanaša na etični kodeks. Mene zanima, kaj od izrečenega z moje strani ni res? Križarjenje? Dallas? Izpolnitev sanj? Povejte mi, kaj od izrečenega ni res? Pardon, se opravičujem predsednica, vas sprašujem kaj od izrečenega ni res? Potem si bom dala pa sama sebi opomin, če boste dejali, da sem si izmislila, da sem karkoli drugače povedala kot je predsednik Vlade objavil na socialnih omrežjih.”

V čem so moje izjave zajedljive, krivične, manipulativne, zavajujoče in skrajno nevljudne?
Je ali ni PV letel v Dallas? Je.
Je ali ni zapisal, da so to bile njegove sanje? Je.
Je ali ni križaril? Je.
Je vse to objavil na socialnih omrežjih? Je.

Jp, ko ni vsebine so pa temu… https://t.co/g5H94AJQD9 pic.twitter.com/7TESL2teTr

— Jelka Godec (@jelka_godec) June 18, 2024


Na Instagramu se je oglasila Tina Gaber, ki je med drugim vzela  v bran predsednika vade. “Dela cele dneve. Dobesedno, očitati našemu predsedniku vlade par dni predaha je pač nedopustno,” je med drugim zapisala Gabrova.

 

COMMENTS

Wordpress (0)