(VIDEO) “Načelom ni nič narobe s tem, ampak …” – Kako Golobov dopust v Dallasu vidi Janez Janša? – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Načelom ni nič narobe s tem, ampak …” – Kako Golobov dopust v Dallasu vidi Janez Janša?

(VIDEO) “Načelom ni nič narobe s tem, ampak …” – Kako Golobov dopust v Dallasu vidi Janez Janša?

“Načelno nič narobe s tem. Predstavljajte pa si situacijo in medijski linč, če bi imeli neko drugo vlada RS, obenem pa zdravniško stavko, kolaps na upravnih enotah, pretepenega učenca v šoli, klofuto iz Bruslja, najdražjo el. v EU, nobene hiše za prizadete skoraj leto po ujmi…,” je na družbenem omrežju X zapisal predsednik SDS Janez Janša.

Odločitev predsednika vlade Roberta Goloba , da si vzame dopust  in da si s partnerko Tino Gaber v Dallas ogledal sinočnjo tekmo finala lige NBA z Luko Dončićem j sprožila pravi val različnih komentarjev na družbenih omrežjih in v medijih. Odločitev je komentiral tudi vodja opozicije SDS Janez Janša, ki je nda družbenem omrežju X zapisal, da načeloma ni nič narobe s tem, ampak na glas razmišlja kakšna bi bila reakcija medijev, če b vlado vodil on.

“Načelno nič narobe s tem. Predstavljajte pa si situacijo in medijski linč, če bi imeli neko drugo vlado RS,, obenem pa zdravniško stavko, kolaps na upravnih enotah, pretepenega učenca v šoli, klofuto iz Bruslja, najdražjo el. v EU, nobene hiše za prizadete skoraj leto po ujmi…”.

Načelno nič narobe s tem.

COMMENTS

Wordpress (0)