“Bo potreben počitek? Bo potrebno ponovno premisliti o vseh stvareh?” Se Pavel Rupar zaradi zdravja umika nazaj v razkošje zasebnosti? – TOPNEWS.si

“Bo potreben počitek? Bo potrebno ponovno premisliti o vseh stvareh?” Se Pavel Rupar zaradi zdravja umika nazaj v razkošje zasebnosti?

“Bo potreben počitek? Bo potrebno ponovno premisliti o vseh stvareh?” Se Pavel Rupar zaradi zdravja umika nazaj v razkošje zasebnosti?

Po evropskih volitvah, kjer je Glas upokojencev  “dobil” svojo kandidatko na evropskih volitvah Zalo Tomašič, se je na Facebooku oglasil Pavel Rupar. To brez heca, Ruparjeva podpora in seveda asistenca NeMaramButlov je bila odločilna za preboja Zale Tomašič v evropski parlament. ne kampanja in družbena omrežja. Ampak pustimo to. Rupar je razočaran.

“Bo potreben počitek? Bo potrebno ponovno premisliti o vseh stvareh? Bo kaj boljše ali naj ostane, kot je.. Včeraj je bila objavljena anketa o stranka.. Nas, “Glas upokojencev” še vedno ne upajo in ne smejo meriti! Vse drugo, le vas upokojence ne! Rezultate volitev imajo vsi odlične, vsi so zmagali, vsi se smejijo! Le vi ste ponovno pogledali koledar in ugotovili, da je še dolgo do naslednje penzije, denarja pa skorajda ni več.. Zmagovalci delamo, zgube so na dopustih, v vilah, jahtah ali aviončkih! Mediji ploskajo slednjim, ker so zato bogato nagrajeni! In smo tiho..,” ugotavlja Rupar.

Ruparjev zapis na Facebooku bi lahko razumeli tudi kot umik v zasebnost. Razlog bolezn: “Premilsek bo zelo potreben. Volja se ne izgublja pri zvestih podpornikih, res srčnih borcih! Voljo izgubljajo moji sodelavci, tudi sam, bom kar odkrit! Finančne pomoči nam nihče ne namenja, ko prosim in fehtam tu po fb se nas usmili nekaj ljudi, zberemo 500 do 700 eur na mesec.. Ostalih 2500 eur dajemo iz svojih pokojnin! Večina vas premišljuje o poletju , mi kako bomo delali do volitev! Delamo načrte, kaj še narediti, da se ta pokvarjenost in okupacija milijonarjev, ki se zajebavajo po Dallasu in njihove starlete, masten predsednice in smtonosne srebrne mambe odpravi, odplakne, odstrani skupaj s POP TV, Akanalom, skorumpiranim Petričem in njegovim DELO, Večer, in Odlaskovimi pokvarjenci, Necenzuriranimi in drugimi.. Mi ja.. In tisti, ki hodite na proteste, ste aktivni in nas je.. Ja vsega nas je morda toliko, kot je Zala dobila glasov 27 000, pod pragom revščine pa živi 370 000 upokojencev!!! Je smiselno delati za vse, ki nočete delati? Niti na volitve ne greste? Vprašanje za razmislek, za poletje..
Še nikoli nisem toliko prosil Boga za zdravje, voljo , energijo ,kot te dni! Ker sem na pragu odločitve! Jaz, moje zdravje, čas , denar in družina, sodelavci in prizadevni ali vsi vi, ki sedite doma, žvečite probleme, naredite pa čisto nič, da bi bilo vam bolje! Veste, meni je dobro, zaenkrat sem komaj ,komaj še pri zdravju.. Vam ni dobro, vas skrbi jutrišnji dan, vaše življenje! Zakaj bi se torej peščica metala v tla, se zafrkavala z mediji, policijo, sodišči, če se vam enostavno jeb..?
Bg iskreno te prosim, pomagaj mi, da bom pomagal drugim!,” je med drugim zapisal Rupar.

COMMENTS

Wordpress (0)