Razočarana ali zaskrbljena gospodinja? – “Evo, jaz sem sama doma, predsednik je šel v Jordanijo…” – Za vse, ki se vprašujete, kje je Tina Gaber? – TOPNEWS.si

Razočarana ali zaskrbljena gospodinja? – “Evo, jaz sem sama doma, predsednik je šel v Jordanijo…” – Za vse, ki se vprašujete, kje je Tina Gaber?

Razočarana ali zaskrbljena gospodinja? – “Evo, jaz sem sama doma, predsednik je šel v Jordanijo…” – Za vse, ki se vprašujete, kje je Tina Gaber?

“Čao ekipca upam, da ste lepo preživeli vikend, da ste se udeležili volitev, lahko bi se že malo v večji meri, ampak dobro počakajmo na naslednje. Zdaj pa nov teden, k novim zmagam naproti, tako kot rečemo vsak ponedeljek. Evo jas sem sama doma, predsednik je šel v Jordanijo, vsakič ko takole gre sem malo živčna, kar se tiče tega našega prekrasnega aviona, ker je skoz nekaj pokvarjen. Ampak ok, saj se bo malu javil, da je tam , in potem … Zato ima pa vas zdaj, da kakšno rečemo,” je Tina Gaber opisala običajni začetek tedna,, dan po evropskih volitvah.  Ker je mnoge že skrbelo , kje je Tina, ki je sicer v nedeljo volila na Gospodarskem razstavišču za Bežigradom,  vendar ne z ramo ob rami s predsednikom vlade Robertom Golobom, ampak sama.Tina Gaber je na Instagramu prenehala slediti svojemu izbrancu, Robertu Golobu, so opazila ostra očesa spremljevalcev družabnih omrežji.

Prav tako  je ni bilo  v volilnem štabu, kjer so v Svobodi čakali rezultate volitev. “Sem bila, le v štab nisem šla. Mislim, da je bila večina tam brez partnerjev. Mi smo navijali od doma,«”je Gabrova  odgovorila na vprašanje, kako to, da je na dan volitev ni bilo ob premierju Golobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)