(VIDEO) “Kakšen vrhunski športni vikend!” – Robert Golob navdušen nad zmagami v “njegovi disciplini” kajaku, “ob tem ponoči še zmaga Dallas Maverics” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Kakšen vrhunski športni vikend!” – Robert Golob navdušen nad zmagami v “njegovi disciplini” kajaku, “ob tem ponoči še zmaga Dallas Maverics”

(VIDEO) “Kakšen vrhunski športni vikend!” – Robert Golob navdušen nad zmagami  v “njegovi disciplini” kajaku, “ob tem ponoči še zmaga Dallas Maverics”

“Kakšen vrhunski športni vikend! Slovenske kajakašice so ekipne evropske prvakinje, danes pa kar trojna zmaga za Slovenijo. Iskrene čestitke! Poklon organizatorjem @kajakzveza, ki so po lanskih poplavah, ko je bil kajakaški center popolnoma pod vodo, pripravili še boljšo progo. Ob tem ponoči še zmaga Dallas Maverics, ki so se uvrstili v finale zahodne konference,” je predsednik vlade zapisal na svojem Facebook profilu.

 

Fantastično nedeljo na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Tacnu sta zaokrožili slovenski ekipi. Kanuisti so v postavi Žiga Lin Hočevar, Luka Božič in Beni Savšek osvojili že tretje slovensko zlato na prvenstvu, uspeh pa je z drugim mestom dopolnila ženska ekipa v postavi Eva Alina Hočevar, Alja Kozorog in Lea Novak.

Slovenci so za 23 stotink sekunde premagali Čehe, tretje mesto so zasedli Slovaki, slovenska dekleta pa so zaostala le za Čehinjami, ki so bile hitrejše za 8,2 sekunde. Tretje so bile Britanke. Slovenci so na prvenstvu tako osvojili šest kolajn, tri zlate, dve srebrni in eno bronasto, na evropskih prvenstvih jih imajo zdaj že 45.

COMMENTS

Wordpress (0)