Sanjski gost ali gostja? “Slavoj Žižek, Janez Janša” – Oba skupaj? “To bi bilo soočanje” Marcel Štefančič “is back” – TOPNEWS.si

Sanjski gost ali gostja? “Slavoj Žižek, Janez Janša” – Oba skupaj? “To bi bilo soočanje” Marcel Štefančič “is back”

Sanjski gost ali gostja? “Slavoj Žižek, Janez Janša” – Oba skupaj? “To bi bilo soočanje” Marcel Štefančič “is back”

Marcel Štefančič se bo 29. januarja vrnil na male zaslone. “Nekega dne sem šel skozi vrata in me niso več spustili nazaj,” se Marcel Štefančič Jr. spominja neslavnega konca oddaje Studio City. “Zdaj sem se prebil nazaj noter in nadaljujem tam, kjer sem končal.” Vsak ponedeljek zvečer ob isti uri, na istem kanalu”.

Pred vrnitvijo so ga na Delu soočili z izjavo Rosvita Pesek, ki je  v podkastu Moč politike dejala: »Kot gledalka mislim, da Studio City ne sodi na nacionalno televizijo,« in dodala, da ne ustreza nobenemu od standardov, ki jih morajo drugi spoštovati. V zadnjih dveh letih se je po njenem mnenju oddaja spremenila v izrazito politično enosmerno. Podobno je bilo njeno mnenje o oddaji Arena.

“Očitno se strinja z Janezom Janšo. Česa tako neumnega še nisem slišal: da Studio City ne sodi na nacionalno televizijo? Kam pa, če ne tja! Na nacionalni televiziji je bil 33 let! Studio City sodi prav na nacionalno televizijo!”. V napovedniku pred vrnitvijo je za MMC odgovarjal na vprašanje kdo bi bil  sanjski gost ali gostja? “Slavoj Žižek, Janez Janša” – Oba skupaj: “To bi bilo soočanje”

https://twitter.com/rtvslo/status/1750059358086414563

Pred oddajo za MMC ni hotelo izdati kdo bo prvi gost. Veliko špekulacij gre sicer v smeri, da bo to Tina Gaber.  “Ne vemo še, kdo bo prvi gost, pa tudi če bi vedeli, ne bi smel povedati, ker je vse v povezavi z oddajo taka silna skrivnost. (Smeh.)

 

Nadvse si enkrat želim Slavoja Žižka. Pred evropskim prvenstvom v nogometu bi rad gostil tako Matjaža Keka kot tudi Aleksandra Čeferina. Zelo bi si želel Janeza Janšo, da končno pride in pove, zakaj ga ni bilo v Studio City. Kaj, saj sva rekla sanjski gost, kajne? Skratka, nikogar ne bi rad izključeval – bo pa verjetno marsikdo izključil samega sebe.

COMMENTS

Wordpress (0)