Davos: Incident, ki se ni zgodil in ki je zavedel Aleša Hojsa & ostale “antiglobaliste” – TOPNEWS.si

Davos: Incident, ki se ni zgodil in ki je zavedel Aleša Hojsa & ostale “antiglobaliste”

Davos: Incident, ki se ni zgodil in ki je zavedel Aleša Hojsa & ostale “antiglobaliste”

V švicarskem Davosu te dni poteka Svetovni gospodarski forum (WEF), ki se ga udeležuje skoraj 3000 svetovnih voditeljev iz več kot 125 držav. Razpravljajo o izzivih in krizah, s katerimi se sooča svet. Največ pozornosti je namenjene krizi na Bližnjem vzhodu, v ospredju pa ostaja tudi vojna v Ukrajini.

Na otvoritvi 54. letnega srečanja pa naj bi se zgodil incident brz primere na katerem se iranski satirik Damon Imani nemškemu ekonomistu in ustanovitelju Svetovnega ekonomskega foruma Klausu Schwabu zahvali za priložnost, da lahko njemu in ostali globalistični eliti sporoči, naj “odj***”. “Ljudje smo se rodili svobodni in živeti hočemo svobodno!” sporoči zbranim.

“NAJBOLJŠE: Novi udeleženec WEF naredi nepredstavljivo na srečanju v Davosu leta 2024, ” je na družbenem omrežju X zapisal Damon  Imani, iranski producent in umetnik, ki živi Danskem. Znan je po ustvarjanju video vsebin, ki pokrivajo vrsto tem, vključno z družbenimi vprašanji in aktualnimi dogodki, in je znan po svojem satiričnem pristopu.  Zavedel je 15 ,milijonov ljudi med njimi tudi domače antiglobaliste.

Čeprav so nekateri takoj posumili , da gre fake video je bilo prepozno zadeva se je hitro razširila po družbenih omrežjih. Damon Imani  je pozneje objavil še en prirejen videposnetek, na katerem s podplutbo na očesu znova stoji na odru in se za svoje zmerljivke opraviči “absolutno nikomur”. Za tolažbo, ker posnetek Damona Imanija  ni resničen so si kasneje na družbenem omrežju predvajali citati iz včerajšnjega  nastopa Javierja Mileija na WEF, ki ga je retvital tudi Janez Janša.

COMMENTS

Wordpress (0)