“Ne smemo pozabiti, da najboljše šele prihaja!” – Melania Trump, ki je božič preživela s svojo bolno mamo Amalijo Knavs, optimistična za 2024 – TOPNEWS.si

“Ne smemo pozabiti, da najboljše šele prihaja!” – Melania Trump, ki je božič preživela s svojo bolno mamo Amalijo Knavs, optimistična za 2024

“Ne smemo pozabiti, da najboljše šele prihaja!” – Melania Trump, ki je božič preživela s svojo bolno mamo Amalijo Knavs, optimistična za 2024

Melania Trump se je v letih, odkar je njen mož izgubil na volitvah leta 2020, večinoma držala zase. Tudi potem, ko je Donald Trump uradno vstopil v predsedniško tekmo leta 2024, nekdanje prve dame skoraj ni bilo mogoče videti na dogodkih njegove kampanje.

Prav tako je očitno manjkala na božični fotografiji Trumpovih v Mar-a-Lagu, domnevno zaradi družinske zadeve . Po poročanju Fox News , ki se sklicuje na vir blizu Melanie Trump, je nekdanja prva dama ta božič »preživela s svojo bolno mamo«. Niti NBC News niti MSNBC nista neodvisno potrdila poročil.

 

Družinsko fotografijo (na kateri je tudi oče Melanie Trump, Viktor Knavs) je v torek na Instagramu delila Kimberly Guilfoyle, zaročenka Donalda Trumpa mlajšega.

Drugi sin nekdanjega predsednika, Eric Trump, prav tako ni bil na sliki, vendar je odsotnost Melanie Trump dvignila obrvi . Po odhodu iz Bele hiše se je precej umaknila iz javnosti, na javnih dogodkih pa se pojavlja le občasno. Novembra se je udeležila pogrebne slovesnosti nekdanje prve dame Rosalynn Carter in je podala pripombe na slovesnosti naturalizacije pred dvema tednoma v Državnem arhivu.

New York Times je julija poročal , da ima Melania Trump živahno zasebno življenje in je bila osredotočena na pomoč svojemu 17-letnemu sinu Barronu Trumpu pri iskanju fakultete. Ko se sezona volitev leta 2024 približuje in njen mož strmi v možnost sojenja na več kazenskih sojenjih, se bo morda le pojavila na nekaj več javnih dogodkih kot običajno.

COMMENTS

Wordpress (0)