“Janša: “Anže, ukazujem ti – od zdaj naprej si neodvisen!; Če to ni nateg, je samonateg!” – Odzivi znotraj desne twitosfere na korespondenco med Logarjem in Janšo – TOPNEWS.si

“Janša: “Anže, ukazujem ti – od zdaj naprej si neodvisen!; Če to ni nateg, je samonateg!” – Odzivi znotraj desne twitosfere na korespondenco med Logarjem in Janšo

“Janša: “Anže, ukazujem ti – od zdaj naprej si neodvisen!; Če to ni nateg, je samonateg!” – Odzivi znotraj desne twitosfere na korespondenco med Logarjem in Janšo

Po razpravi na zadnji seji poslanske skupine ni nikakršnega dvoma več, da Anže Logar ustanavlja novo stranko, meni izvršilni odbor Slovenske demokratske stranke. Ob tem ocenjujejo, da v obstoječih razmerah ni čas za “drobitev demokratičnih sil”, ampak je potrebno njihovo združevanje. Logarja sicer ne nameravajo izključiti iz stranke, se pa bodo v prihodnje distancirali od njegovih nastopov. Logar medtem pravi, da odločitve o političnem udejstvovanju zunaj SDS še ni sprejel, potezo stranke pa je označil za prekomerno in nesorazmerno.

Zanimivi so odzivi znotraj privržencev oziroma fenov SDS-a, kjer so večinoma stopili na stran stranke J”a, seveda g.Logar stranka ima prav !Čemu to drobljenje ? ČEMU ?
Le s kom se boste pogovarjal ? Se niste nič naučili ? Do prvega noža v hrbet ! Pa tako smo bili navdušeni nad vašo kandidaturo v Bovcu !Se spomnite ovacij ?To smo bili mi SD,!” je na družbenem omrežju X zapisal uporabnik profila Menišija. “Če to ni nateg, je samonateg!, Bomo videli!,” pa je eden od komentarjev na družbenem omrežju X.

Novinar Dela Uroš Esih  pa je na družbenem omrežju X zapisal: “Janša: “V interesu SDS je, da Platforma sodelovanja zajema volilno telo neopredeljenih in levice in ne volivce, ki so v dosegu SDS.” Bolj jasno, da je lahko Logarjeva stranka le satelit, ki ne sme v ničemer ogrožati SDS, pa res ne more povedati.” Žerdin o skriptu telenovele Zbogom Kekec aka Logar: “Dogovorjeni smo, da se na videz razidemo, zato, da bomo nekega dne skupaj močnejši.”

Sindrom “novih obrazov,” ki so ga tako kritizirali podporniki desne opcije, je ne glede na različne komentarje zajel tudi desno sredino.

COMMENTS

Wordpress (0)