“Grdi, umazani, zli” – Tino Gaber “prizadane vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic, katerih namen je rušenje zaupanja v vlado” – TOPNEWS.si

“Grdi, umazani, zli” – Tino Gaber “prizadane vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic, katerih namen je rušenje zaupanja v vlado”

“Grdi, umazani, zli” – Tino Gaber “prizadane vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic, katerih namen je rušenje zaupanja v vlado”

Prizadeta Tina Gaber prekinila daljši medijski  molk in se na Facebooku odzvala na sovražne zapise v medijih: “O meni pišejo tiste zares najhujše laži, ”  je zapisala a mnogo bolj kot nebuloze o njej, , jo prizadene vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic.

“Svetujejo mi, da se ne smem nikoli odzivati na medije. In se potem tudi ne – pa čeprav o meni pišejo tiste zares najhujše laži. A iskreno me mnogo bolj kot nebuloze o meni, prizadane vsak dan nova porcija izkrivljenih ali dobesedno lažnih novic, ki se tičejo vseh nas. Katerih namen je rušenje zaupanja v vlado, največja posledica pa slaba volja in frustracije pri ljudeh. Ali lahko to našo energijo začnemo porabljati kako drugače? Ker zaradi razmer po svetu že tako ne živimo v najbolj rožnatih časih?,” je med drugim zapisala Gabrova. Njen zapis sovpada z novico, da njen partner predsedniki vlade Robert Golob v petek odhaja na nujno operacijo kile.

Gre v ozadju obeh novic za pripravo kakšnega globjega scenarija in  “nekaj velikega” ali  za rutinski odziv na aktualno dogajanje?.

Tina Gaber  se je sicer odzivala  na aktualno dogajanje  med poplavami, ko so zbirali pomoč za prizadete, pa  nutrije, ki jim je stopila v bran, a žal zaman. Odlov se je namreč začel in že poteka. Pogosto izraža stališča, denimo v podporo žrtvam v Palestini se je nedavno v Parizu  odela v barve, ki spominjajo na zastavo.  Tančice skrivnosti pa je povezane z razmerjem s ‘predsednikom vlade in njunim zasebnim življenjem, ki ga  ne razkriva, razen ko gre za protokolarne dogodke.

 

COMMENTS

Wordpress (0)