(VIDEO) “Ohranimo pozitivni zagon” – Kako so si nasprotniki Svobode “posodili” celo moj intervju z Urško Klakočar Zupančič? – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Ohranimo pozitivni zagon” – Kako so si nasprotniki Svobode “posodili” celo moj intervju z Urško Klakočar Zupančič?

(VIDEO) “Ohranimo pozitivni zagon” –  Kako so si nasprotniki Svobode “posodili” celo moj intervju z Urško Klakočar Zupančič?

Kljub podaljšanim praznikom in krompirjevim počitnicam, ko se je zdelo, da na političnem prizorišču vlada premierje se vsaj sodeč po zapisih na družbenem omrežju nekaterim zelo “dogaja”. Tako so na družbenem omrežju objavili video, ki naj bi nekako povzel intenzivno dogajanje na političnem prizorišču pred prazniki z pomenljivim naslovom “Ohranimo pozitivni zagon”

 

Oglasil se je tudi psihoanalitik Roman Vodeb, ki zdaj zahteva “opravičilo” od Gibanja Svoboda in zahvalo, ker je “profiliral” Urško Klakočar Zupančič. Gibanje Svoboda bi se za tovrstne Urškine zdrse, torej izpade, v resnici moralo narodu opravičiti – prvenstveno meni, in meni bi se moralo Gibanje Svoboda tudi zahvaliti, da sem jo profiliral.

Povečana pozornost je namenjena tudi napovedani rekonstrukciji vlade, ki bo na mizi koalicije oziroma na dnevnem redu velikega koalicijskega sestanka takoj po praznikih.

COMMENTS

Wordpress (0)