(V ŽIVO) “Govor je pripravljen! Scenarij za potek shoda je do potankosti izdelan!…” – Pavel Rupar je nazaj, taborjenja na Gregorčičevi pa kljub temu danes ne bo – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) “Govor je pripravljen! Scenarij za potek shoda je do potankosti izdelan!…” – Pavel Rupar je nazaj, taborjenja na Gregorčičevi pa kljub temu danes ne bo

(V ŽIVO) “Govor je pripravljen! Scenarij za potek shoda je do potankosti izdelan!…” – Pavel Rupar je nazaj, taborjenja na Gregorčičevi pa kljub temu danes ne bo

“Govor je pripravljen! Scenarij za potek shoda je do potankosti izdelan! Organizacija bo, kot vedno, vrhunska, tudi vreme nam bo tako, kot vedno do sedaj, naklonjeno.. Zdaj čakamo še vas, da z udeležbo opozorite sami nase, na svoje mizerne pokojnine in plače, na obupno življenje, ki so nam ga naredili v komaj enem letu in pol, je v vabilu na  8. shod upokojencev  na Trgu republike zapisal Pavel Rupar, ki se je v zadnjem času boril z zdravstvenimi težavami. Najprej operacija kolena, potem pa indikacija zaradi uporabe zdravil in nazadnje je revež pristal na Golniku.

 

“Upokojenke, upokojenci, invalidi in mladi, zaposleni, kmetje, sodržavljani iz drugih krajev sveta, Slovenke in Slovenci! Govor je pripravljen! Scenarij za potek shoda je do potankosti izdelan!
Organizacija bo, kot vedno, vrhunska, tudi vreme nam bo tako, kot vedno do sedaj, naklonjeno.. Zdaj čakamo še vas, da z udeležbo opozorite sami nase, na svoje mizerne pokojnine in plače, na obupno življenje, ki so nam ga naredili v komaj enem letu in pol..
8. shod na Trgu republike naj poteka dostojanstveno, naj zavihra nešteto slovenskih zastav, naj se sliši glas in hrup obupanih, ki ne zahtevamo nič drugega, kot svoje, svojo pravico in odpravo krivic, ki nam jih povzročajo!
Za prihod uporabite javne prevoze že v dopoldanskih urah, ker nam tako Slovenske železnice, kot posamezni prevozniki namenoma povzročajo sitnosti! S seboj prinestite transparente, prinesite si tudi malico, pijačo.. Naj ne manjkajo piščali, pokrovke, bobni, ragle.. Ne pustimo se sprovocirati, bodimo pozorni na vsakega, ki bi poizkušal z besedami ali dejanji omadeževati našo čast! Za varnost je tako s strani organizatorjev, redarjev in policije sicer poskrbljeno!
To pot vabimo k udeležbi tudi vse vernike in duhovnike in uslužbence katoliške in muslimanske skupnosti in vse, ki se zavedajo, da drvimo v poguben totalitarizem neobzirnih ekstremnih sekt, ki nam vladajo! Prosim tudi za molitev vseh vernih, da nam uspe pomagati drugim, ki si sami ne morejo več!
Jutri bodimo kulturni, uporni in glasni, ponosno naj vihrajo SLOVENSKE zastave, prinesite vsak svojo! Jutri..Ja, jutri bodimo zopet SLOVENCI!!”, je Rupar sinoči sporočil svojim podpornikom preko Facebooka. 

Dogajanje na Trgu republike bomo tako, kot vse shode v različnih režijah in organizacijah  do sedaj, prenašali v živo na Topnews.si in Youtube kanalu TopTV-si ob 15 uri.

COMMENTS

Wordpress (0)