Arena: “Dejansko je bil razlog to, da sem se slabo počutila, zato sem odšla domov…” – Igor Pirkovič z Urško Klakočar Zupančič o “razlogih za slabost”, o odnosih z Robertom Golobom in Vesno Vuković ter o Tini Gaber – TOPNEWS.si

Arena: “Dejansko je bil razlog to, da sem se slabo počutila, zato sem odšla domov…” – Igor Pirkovič z Urško Klakočar Zupančič o “razlogih za slabost”, o odnosih z Robertom Golobom in Vesno Vuković ter o Tini Gaber

Arena: “Dejansko je bil razlog to, da sem se slabo počutila, zato sem odšla domov…” – Igor Pirkovič z Urško Klakočar Zupančič o “razlogih za slabost”, o odnosih z Robertom Golobom in Vesno Vuković ter o Tini Gaber

“Ne dogaja se dostikrat, da člani Svobode prihajajo to oddajo,” je oddajo začel Igor Pirkovič. Bodimo odkriti ne prihajajo, zato je Igor Pirkovič sinoči zadel terno, saj je v Areno dobil trenutno najbolj vročo gostjo Urško Klakočar Zupančič

“Na Tarči vas ni bilo v četrtek, napovedali so že. To je sprožilo številna ugibanja . Kaj je bil  razlog?”

“Razlog ni bil tako senzacionalističen, ko se je poskušalo ugibati in se je kasneje tudi pisalo v nekaterih novičarskih portalih ( Spomnimo na zapise: Predsednica državnega zbora dobila živčni zlom?, Je “kolaps” Klakočar Zupančič posledica notranjih sporov?, Ker bi naj doživela kolaps, kolegija danes ni vodila Urška Klakočar Zupančič, ki je včeraj ni bilo že v Tarčo, Po neuradnih informacijah pa bi ji naj udeležbo v Tarči v stranki prepovedali, doživela pa naj bi “kolaps”.).
“Dejansko je bil razlog to, da sem se slabo počutila zato sem odšla domov, ker bi bilo popolnoma neodgovorno, da hodim na Tarčo bolna in sem potem tudi ostala doma naslednji dan in potem tudi za vikend. Tako, da nič ni bilo takega, razlog je bil točno takšen, kot je bil sporočen. Tako , da vse tisto prerekanje je bilo popolnoma brez potrebe…”.

Urška Klakočar Zupančič je še pojasnila , da se za nastope v oddajah oziroma za pojavljanje javnosti odloča sama, “ker mislim, da bi me tudi vi težko označili za osebo, ki bi poslušala navodila kogarkoli”. Klakočar Zupančičeva je pri tem zavrnila namige, da ji nastope določa generalna sekretarka stranke stranke Vesna Vuković. Pirkovič je glede Vukovičeve  omenjal tudi “neprimerni odnos z novinarji”: “Veste kaj o tem?”

“Takole bom rekla, vsak človek odgovarja za svoja dejanja. Jaz sem že  na enem od prejšnjih intervjujev, ko sem bila soočena s tem, da naj bi generalna sekretarka neprimerno komunicirala z novinarji zelo jasno povedala in tudi vam zelo jasno povem- če je temu tako, to ni prav. In takšno je moje mnenje tudi sedaj”….” Čeprav tega morda ne bi radi slišali v stranki ,vi poveste  naravnost  in direktno,” je bil šokiran Pirkovič.

“Jaz moje mnenje povem vedno jasno in neposredno. Tako kot sem ga povedala vam, ga povem tudi v stranki in jaz mislim , da lahko to potrdijo vsi poslanci, vsi člani, generalna sekretarka in tudi predsednik stranke”.

Kakšen je vaš odnos s predsednikom izvršilne veje oblasti, predsednikom tudi vaše stranke. So ti odnosi toplo hladni, so isti kot so bili lanskega aprila,  je zanimalo Pirkoviča.

“Glejte, normalno, da potem, ko sva prevzela vsak svojo funkcijo, ne moreva več toliko komunicirati ali pa se toliko družiti ne, kot sva se recimo v predvolilnem obdobju, kar je popolnoma normalno, ker imava vsak svoje službene obveznosti. Konec koncev tudi vsak svoje zasebno življenje in družinske obveznosti. Ampak najin odnos je korekten, je spoštljiv, tudi če se kdaj ne strinjava, se o tem pogovoriva in tudi, kar je meni izjemno pomembno, poslušava argumente drug drug drugega in spoštujeva, da sva vsak na svojem področju strokovnjaka in da je prav, da upoštevava argumente drug drugega prav na teh področjih.”

 

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)