“Berem, da se obeta objava posnetka, ki naj bi dokazoval, da premierjeva partnerica ni devica!” – Arjan Pregl na Twitterju: “Pa to je razlog za odstop celotne vlade!! Pa še vseh njihovih znancev iz služb!!! Najmanj!!!!” – TOPNEWS.si

“Berem, da se obeta objava posnetka, ki naj bi dokazoval, da premierjeva partnerica ni devica!” – Arjan Pregl na Twitterju: “Pa to je razlog za odstop celotne vlade!! Pa še vseh njihovih znancev iz služb!!! Najmanj!!!!”

“Berem, da se obeta objava posnetka, ki naj bi dokazoval, da premierjeva partnerica ni devica!” – Arjan Pregl  na Twitterju: “Pa to je razlog za odstop celotne vlade!! Pa še vseh njihovih znancev iz služb!!! Najmanj!!!!”

Portal Prava.si, ki ga povzema portal Politikis, v članku: “Če je to res, bo 16. septembra splet pregorel: Napoved objave posnetka seksa Tine Gaber in Roka Snežiča!,” in poroča, “da se v prihodnjih dneh obeta ena večjih seks afer na slovenski politični in družabni sceni. Po poročanju portala bo namreč portal za odrasle OnlyFans 16. septembra premierno objavil dvominutni video posnetek domnevnega seksa med podjetnikom in davčnim svetovalcem Rokom Snežičem. Pozareport.si navaja, da naj bi šlo za partnerico slovenskega premiera Roberta Goloba Tino Gaber”.

Pogovori o tem so sicer že nekaj časa predmet gostilniških debat  za šankom in ugibanj, ter  tračev, ki so jih povzeli rumeni mediji. kar je očitno vznemirilo slikarja Arjana Pregla, ki je na Twitterju zapisal: “Berem, da se obeta objava posnetka, ki naj bi dokazoval, da premierjeva partnerica ni devica! Pa to je razlog za odstop celotne vlade!! Pa še vseh njihovih znancev iz služb!!! Najmanj!!!!”

https://twitter.com/Chuppacadabra/status/1702317786624885192

Tudi če bi posnetki res obstajali je zelo malo verjetno, da bodo res prišči v javnost, saj v slovenski politiki velja nekakšen” gentlemen’s agreement”, ki se ga držijo politiki od osamosvojitve naprej, da se pač sex afer, ko gre za vrhunske politike ne odpira. Poleg tega bi seveda bili na posnetkih tudi akterji, ki so tako ali drugače sodelovali pri snemanju, kar  bi bil vsekakor svojevrsten hat trick z vse

Zgodbo je sicer prvi v javnost plasiral Mitja Kunstelj – Mikstone, ki ga sicer predvsem desni mediji prezirajo, pisci pa tožijo po sodiščih, vendar pač  v sili vrag muhe žre.  Zgodbo je naprej plasiral Požareport, ki je v zadevo, poleg Roka Snežiča, vpletel še Milana Kučana in Draga Kosa, ap še predsednika RS Milorada Dodika.

Zgodba je očitno v funkciji političnega obračunavanja

COMMENTS

Wordpress (0)