(VIDEO) Kdo je skrivnostna ženska, ki je prišla do odra in med govorom Pavla Ruparja zmerjala, da je “kriminalc pof….”? – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kdo je skrivnostna ženska, ki je prišla do odra in med govorom Pavla Ruparja zmerjala, da je “kriminalc pof….”?

(VIDEO) Kdo je skrivnostna ženska, ki je prišla do odra in med govorom Pavla Ruparja zmerjala, da je “kriminalc pof….”?

Med včerajšnjim Ruparjevim  shodom  upokojencev je bilo sicer več manjših incidentov, ki pa so za večino poročevalcev in kamer ter seveda fotografov ostali skriti. Najprej je bilo nekaj polemik na ograj teniškega igrišča, ki  so jo nameravali nekateri protestniki “forsirati”, vendar  so na kraj dogodka kmalu prišle okrepljene enote policije in pomirile protestnike.

Med Ruparjevim glavnim nastopom je k odru pristopila neznana gospa in Ruparja začela zmerjati, da je “kiriminalc pofu…”. Čeprav so jo protestniki najprej hoteli odnesti iz prizorišča in jo poskušali odtrgati od odra, jo je Rupar takole opravičil: “Gospa se ga je mal9o preveč napila, lej, mir. Nočemo provokacij in ne nasedajmo na nore ljudi. Ne nasedajmo na neprištevne, ne nasedajmo na provokacije. Tako kot nismo, (“ma jaz tega sploh ne bom več bral, ne bo0m bral,” je vmes dejal Rupar in odločil napisan govor). Ponosen sem na vas, nismo nasedli provokacijam Jankovića, ne bomo popustili pred herojem te vlade in Goloba . Danes so pričakovali , da vdremo na tribune, hvala vam ker ste ostali dostojanstveni in ker ste ostali Slovenci. Vsaka provokacija, če bi nanjo nasedli bi pomenila gonjo zoper nas, po vseh medijih, ki nas ignorirajo…”

Bolj bojevit kot Rupar je bil podpredsednik ljudske iniciative Glas Upokojencev Slovenije Igor Černoga: “Ne morem mimo tega , da se vprašam kakšen človek mora bit to, da nam tu točno na tisti dan brez potrebe nastavlja take ovire. To nimaš srca, kaj je to, kaj je to za en človek. Od je je pršo, se vprašam, od kje?
Naj mu bo jasno, naj mu bo jasno nekaj:Ima veliko srečo, še enkrat povem, veliko srečo, da nas je nekaj v manjšem številu, da ste lahko vsi tukaj lepo, komot pred nami, da nas ni več , ker, če bi zmanjkalo prostora bi odnesli tribuno in njega vse skupaj v smeti. Verjemi Janković, če bi se to zgodilo, nobena policija, nobeni varnostnik ne bi pomagal….”.

Zadevo si seveda lahko ogledate na spodnjem videu posnetku in komur se ne da, poslušati vsega, si dogajanje lahko prevrti na cca 1 uro in 20 minut, kjer se je vse skupaj začelo.

COMMENTS

Wordpress (0)