(V ŽIVO) Sedmi shod Ruparjevih upokojencev z ograjami na Trgu republike in brez prenosa na nacionalki – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Sedmi shod Ruparjevih upokojencev z ograjami na Trgu republike in brez prenosa na nacionalki

(V ŽIVO) Sedmi shod Ruparjevih upokojencev  z ograjami na Trgu republike in brez prenosa na nacionalki

“Jutri je odločilen dan za upokojence, demokracijo, Slovenijo!! Prosim delite objavo na vse strani Slovenije,” je na Facebooku  včeraj zapisal organizator protesta Pavel Rupar. Tokratni protest pa naj bi se soočil z ograjami na Trgu republike, ki so bile del kulise že v času kolesarskih protestov Jaše Jenulla.

“7. protestni shod je pred vrati! Zaprli so nam večji del prizorišča na Trgu republike, ukinili neposredni prenos prek RTV SLO, novinarjem prepovedali poročati o naših dogodkih … Ampak, mi se ne damo!!! Naša naloga ostaja: zahtevamo in tudi izborili si bomo dostojne pokojnine, borili in vztrajali bomo, dokler bomo zaznali voljo upokojenk in upokojencev, v kolikor vas ne bo in boste obupali, se ustrašili ali se umaknili, se bomo tudi mi!!” pravi Rupar in na Jankovića pošilja apel, naj odpre tribune, ki jih je namerno postavil na Trg republike, da bodo “tisti, ki jih morajo za rokce pripeljat v Ljubljano, da se ne izgubijo, lahko sedeli!” (to so besede ljubljanskega župana).

Protest, ki se bo začel ob 15. uri, po nekaterih informacijah ne samo na Trgu Republike, ampak pred zgradbo RTV-ja in pred magistratom bomo prenašali v živo na Topnews.si in Youtube kanalu TopTv.si:

COMMENTS

Wordpress (0)