(V ŽIVO) “Europe help Slovenian pensioners” – Rupar in njegovi v Buslju pravkar predstavljajo svojo resnico – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) “Europe help Slovenian pensioners” – Rupar in njegovi v Buslju pravkar predstavljajo svojo resnico

(V ŽIVO) “Europe help Slovenian pensioners” – Rupar in njegovi v Buslju  pravkar predstavljajo svojo resnico

“Vročini in potovalnim naporom navkljub se je Rupar skupaj z upokojenci odpravil v Bruselj pred Evropski parlament po pravico za 270.000 slovenskih upokojencev, ki jih je Golobova vlada preslišala”. je zapis pod sliko iz katere je razvidno, da  so Ruparjevi včeraj forsirali pot do Bruslja. Danes zjutraj pa imajo tiskovno konferenco v Bruslju.

 

“Dobro jutro upokojenke in upokojenci, dragi SLOVENKE IN SLOVENCI, državljani Domovine in mediji. Ob 9h bomo vklopili kamere in prenašali po Facebooku tiskovno konferenco iz Bruslja. Akreditiranih je okoli 15 slovenskih in tujih novinarjev. Skupino upokojencev, ki smo tukaj, bo kot prvo po prenovi pastoralnega sveta BLAGOSLOVIL ŽUPNIK DR. ŠTUBELJ, kasneje me bodo sprejeli nekateri naši in tuji poslanci in druge višje avtoritete EU. Močno sem odločen govoriti RESNICO O STANJU UPOKOJENCEV IN SLOVENIJE tudi o tistih, ki jih želijo prepričati, da je ideologija edina prava, ki ji še vedno slepo sledijo. DELAMO ZA VSE, ZA SLOVENIJO IN ZA NAS IN NAŠE OTROKE,” je zapisal Pavel Rupar.

Danes ob 9. uri in 15 minut pa bodo člani društva 1. oktober imeli pred Evropski parlamentom tudi novinarsko konferenco.

Že pred odhodom v Bruselj je Rupar napovedal, da bo prišlo do nekaj sestankov. Novinarjem pa je sporočil, da naj ne govorijo, da je tam Rupar blatil Slovenijo, ker je nikdar v življenju ne bo, Slovenija je namreč le njegova domovina. “Bom pa povedal resnico, kaj se v Sloveniji dogaja pod oblastjo,” je poudaril in dodal, da bo v tujini v prihodnje poročal tudi o dejanju drugih vlad, če bo diskriminacija na dnevnem redu in v kolikor bo prisotna delitev naroda, da lahko vladajo.

Posnetek tiskovne konference bomo objavili na Topnews.si in Youtube kanalu Toptv.si.

COMMENTS

Wordpress (0)