(VIDEO) “Roke, kjer jih lahko vidimo, Joe!” – Predsednik Biden se je v četrtek zvečer v Beli hiši malce preveč “približal” igralki Evi Longorii – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Roke, kjer jih lahko vidimo, Joe!” – Predsednik Biden se je v četrtek zvečer v Beli hiši malce preveč “približal” igralki Evi Longorii

(VIDEO) “Roke, kjer jih lahko vidimo, Joe!” – Predsednik Biden se je v četrtek zvečer v Beli hiši malce preveč “približal” igralki Evi Longorii

Predsednika Bidna so v četrtek zvečer v Beli hiši obtožili, da se je malo “poigral” z igralko Evo Longoria, saj jo med objemom prijel za prsi hollywoodska zvezdnica pa Bidna prijela za roke  in jih varno vodila drugam. “Igralka Eva Longoria je komaj ušla iz krempljev Joeja Bidna,” je zapisal  kritičen  uporabnik Twitterja.

Jo Biden je bil govornik na filmski projekciji  režijskega prvenca  Eve  Longoria z naslovom “Flamin’ Hot”, vendar naj bi  malce preveč sprostil, sah  so njegove roke nekoliko predolgo lebdele na njenem pasu, preden se je igralka hitro premaknila, da bi jih prijela in naredila korak nazaj .

 

Najstarejši predsednik v zgodovini se je trenutek pred objemom nerodno pošalil o starostni razliki med njim in Longorio, ko sta se prvič srečala.”Poznamo se že dolgo,” je Biden povedal množici. “Ona je imela 17 let, jaz pa 40,” se je pošalil v smehu.

“Biden je iz Bele hiše dal zaskrbljujoč komentar o tem, kako dolgo pozna Evo Longorio: ‘Ona je imela 17 let, jaz 40.’ In potem počasi drsi z rokami po njenem telesu, ko se objemata,« je tvitnil kolumnist Newsmaxa Mark Vargas. “In množica, polna demokratov, se samo smeji.”

Njuni rojstni datumi dejansko kažejo, da bi bila Longoria stara 7 let, ko je bil predsednik star 40 let, Biden pa je bil star 50 let, ko sta se prvič srečala.

Longoria je leta 2020 podprla Bidna in bila velika zbiralka sredstev za nekdanjega predsednika Baracka Obamo, saj je zbrala med 200.000 in 500.000 dolarjev za kampanjo za ponovno izvolitev 44. predsednika leta 2012.

 

COMMENTS

Wordpress (0)