(VIDEO) Nemški kancler Olaf Scholz v redkem izbruhu jeze kriči na protestnike, ki so ga ozmerjali z vojnim hujskačem – TOPNEWS.si

(VIDEO) Nemški kancler Olaf Scholz v redkem izbruhu jeze kriči na protestnike, ki so ga ozmerjali z vojnim hujskačem

(VIDEO) Nemški kancler Olaf Scholz v redkem izbruhu jeze kriči na protestnike, ki so ga ozmerjali z vojnim hujskačem
V Nemčiji je postal viralen video, ki prikazuje kanclerja Olafa Scholza v redkem izbruhu jeze, kako kriči na protestnike, ki so napadli vojaško podporo njegove vlade Ukrajini. Scholz je bil na zborovanju svoje stranke v bližini Berlina, ko je skupina protestnikov zmotila njegov govor in vzklikala slogane, kot je “Skleni mir brez orožja”, in ga označila za vojnega hujskača.Protestniki so  drugim vzklikala “Vojni hujskači”, “Sklenite mir brez orožja”, “Izgubite se!” in “Mi smo ljudje!”.
“Dragi kričači,” je Scholz vzkliknil v petek pred mestno hišo v Falkenseeju pri Berlinu . Putin je “vojni hujskač”, “ki ga tukaj kričite, če bi imeli kaj pameti”.

Kancler Olaf Scholz se je moral glasno braniti pred povzročitelji težav na Evropskem festivalu SPD in braniti pomoč Ukrajini.

“Dragi kričači,” je v petek pred mestno hišo v Falkenseeju blizu Berlina vzklikal Scholz in žvižgal. Ruski predsednik Vladimir Putin je bil “vojni hujskač”, “na katerega bi tukaj kričali, če bi imeli kaj pameti”.

Kancler je dal jasno vedeti, da zaradi ruske agresivne vojne ne vidi druge možnosti kot podpora Ukrajini z orožjem.

“Ja, to je nujno, če je država napadena, potem se mora, potem se lahko brani, kaj drugega?” je zavpil Scholz. Putin hoče uničiti Ukrajino. Ruski predsednik je ubil veliko državljanov, vključno z otroki in starejšimi. »To je umor.« Scholz je poudaril: »Ta agresivna vojna ogroža mir in svobodo.«

Scholz je v govoru na reprezentativnem srečanju SPD Brandenburg v mestni hiši ponovil podporo Ukrajini. “Je in ostaja prav, da podpiramo Ukrajino,” je dejal Scholz.

V Nemčiji je postal viralen video, ki prikazuje kanclerja Olafa Scholza v redkem izbruhu jeze, kako kriči na protestnike, ki so napadli vojaško podporo njegove vlade Ukrajini. Scholz je bil na zborovanju svoje stranke v bližini Berlina, ko je skupina protestnikov zmotila njegov govor in vzklikala slogane, kot je “Skleni mir brez orožja”, in ga označila za vojnega hujskača.

COMMENTS

Wordpress (0)