(V ŽIVO) Požar na transformatorski postaji – 30.000 gospodinjstev v Ljubljani v trenutku ostalo brez elektrike – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Požar na transformatorski postaji – 30.000 gospodinjstev v Ljubljani v trenutku ostalo brez elektrike

(V ŽIVO) Požar na transformatorski postaji – 30.000  gospodinjstev v Ljubljani v trenutku ostalo brez elektrike

Pri ljubljanskih Žalah je prišlo do prometne nesreče, v kateri je osebno vozilo trčilo v transformatorsko postajo in zagorelo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Voznik je potreboval zdravniško oskrbo in so ga odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Na širšem območju Most in Bežigrada je še vedno motena oskrba z elektriko.

Po prvih podatkih policije je vozilo trčilo v transformatorsko postajo in po trku zagorelo, so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana. Po navedbah okoliških prebivalcev se je slišal glasen pok, nato pa so za nekaj časa ostali brez električne energije. S kraja se vali dim. Na kraju posredujejo reševalne ekipe, za zdaj pa še ni informacij o morebitnih poškodovanih.

Prometno-informacijski center opozarja, da na območju Bežigrada, Novih Jarš, Tomačevega in Fužin ne delujejo semaforji. Policija voznike poziva, naj bodo pri vožnji skozi križišča previdni in naj prilagodijo hitrost vožnje. Pozorni naj bodo tudi pešci.

Okoli 30.000 uporabnikov je ostalo brez elektrike, za večino so težavo že odpravili, so za medije pojasnili na Elektro Ljubljana.

COMMENTS

Wordpress (0)