Nekdanjo finsko premierko Sanno Marin, ki je zopet samska, pod lupo vzel še psihoanalitik Roman Vodeb: “To so te falične karieristke, ki “kastrirajo” svoje oplojevalce – očete svojih otrok – in skozi ločitve dodatno “pohabijo” svoje otroke” – TOPNEWS.si

Nekdanjo finsko premierko Sanno Marin, ki je zopet samska, pod lupo vzel še psihoanalitik Roman Vodeb: “To so te falične karieristke, ki “kastrirajo” svoje oplojevalce – očete svojih otrok – in skozi ločitve dodatno “pohabijo” svoje otroke”

Nekdanjo finsko premierko Sanno Marin, ki je zopet samska, pod lupo vzel še psihoanalitik Roman Vodeb:  “To so te falične karieristke, ki “kastrirajo” svoje oplojevalce – očete svojih otrok – in skozi ločitve dodatno “pohabijo” svoje otroke”

Vest o tem, da se  je odhajajoča finska premierka Sanna Marin  ločila od dolgoletnega partnerja,  je  glede na medijsko pozornost, ki je je bila deleža mlada premierka, prišla tudi v naše medije in seveda  tui na družbena omrežja. Tako je Libertarec že včeraj napisal: “Sanna je spet samska: da ne bo, da kdo ni vedel”.

Sanna Marin je v politiko vstopila pri 20 letih in hitro napredovala, najprej v stranki, nato v državni politiki, pri 19 pa je spoznala svojega , sedaj že nekdanjega moža s katerim ima petletno hčerko.

“Hvaležna sva za 19 skupnih let in svojo ljubljeno hčerko,” je v sredo na Instagramu sporočila Marin in pojasnila, da sta z možem vložila zahtevo za ločitev. “Še naprej bova preživljala čas skupaj kot družina in drug z drugim,” je napovedala in dodala še, da sta z Räikkönenom, s katerim sta se spoznala v študentskih letih, “še vedno najboljša prijatelja”, poročajo tuje tiskovne agencije.

37-letna Marin je leta 2019 postala najmlajša predsednica vlade na svetu. Na aprilskih volitvah je njena socialdemokratska stranka (SDP) izgubila proti desnosredinski Stranki nacionalne koalicije (NCP) in desničarski stranki Finci. Kmalu zatem je podala odstop svoje vlade, ki trenutno opravlja le še tekoče posle, in napovedala, da bo septembra odstopila tudi kot vodja SDP. Kariero naj bi nadaljevala kot poslanka.

Zadeve se je psihoanalitično lotil tudi  psihoanalitik Roman Vodeb, ki je  dal svojo analizo:  “To so te falične karieristke, ki “kastrirajo” svoje oplojevalce – očete svojih otrok – in skozi ločitve dodatno “pohabijo” svoje otroke”.

Lani je za zdaj še premierka Finske pritegnila precej pozornosti javnosti, ko je avgusta na spletu zaokrožil posnetek, na katerem pleše in se zabava s prijatelji, v ozadju pa je med drugim slišati komentarje o kokainu. Po objavi je Marin prostovoljno opravila test za droge, ki je bil negativen.

Krivde jo je opral tudi pravosodni kancler Tuomas Poysti, ki je po preiskavi sklenil, da Marin zaradi udeležbe na zabavi ni zanemarila svojih dolžnosti predsednice vlade. Po plazu kritik, češ da s takšnim vedenjem škoduje ugledu Finske, je v znak solidarnosti s premierko veliko žensk na družbenih omrežjih pričelo objavljati videoposnetke, na katerih plešejo.

Kmalu zatem je v javnost pricurljal še en videoposnetek, na katerem Marin v nočnem klubu pleše tesno objeta z 39-letnim finskim pevcem in igralcem Olavijem Uusivirto. V odzivu na kritike, ki so se nanjo usule, je dejala, da so to zadeve zasebne narave, a obenem zatrdila tudi, da na objavljenem videoposnetku ni nič neprimernega. Da sta s premierko zgolj prijatelja in da se med njima ni zgodilo nič neprimernega, je na Instagramu zatrdil tudi Uusivirta.

Marinova je sicer že pred tem vzbujala pozornost zaradi obiskovanja rock festivalov in zabav v nočnih klubih. Za razliko od kritikov so bili številni mladi na Finskem ponosni na “divjo plat” svoje premierke.

COMMENTS

Wordpress (0)