Dominika Švarc Pipan od Žana Mahniča zahteva opravičilo zaradi zapisa o službi v “lekarni” – TOPNEWS.si

Dominika Švarc Pipan od Žana Mahniča zahteva opravičilo zaradi zapisa o službi v “lekarni”

Dominika Švarc Pipan od Žana Mahniča zahteva opravičilo zaradi zapisa o službi v “lekarni”

Pri spomeniku padlim borcem za osvoboditev Ljubljane na Orlah je je včeraj potekala slavnostna prireditev katere se je udeležil  premier Robert Golob skupaj s svojo spremljevalko Tino Gaber. Poleg ljubljanskega župana Zorana Jankovića se je prireditve ob 78. obletnici zaključnih bojev na Orlah udeležila tudi ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan, ki se je ob tej priložnosti pozdravila in rokovala in objela z županom Zoranom Jankovićem. Fotografije so postale viralne in predmet številnih komentarjev.  Med drugim tudi poslanca SDS Žana Mahniča., ki je na Twitterju zapisal, da “ko Dominika Švarc Pipan  ne bo več ministrica, se bo zaposlila v podjetju Lekarna Ljubljana”.

Pipanova je  Mahniča pozvala , da se opraviči. “Poslanec Žan Mahnič, pozivam vas, da se za svoje besede, katerih ponižujoč in žaljiv namen je očiten, tako iz zapisa kot sledečih komentarjev, opravičite”.

Janez Janša, ki je včeraj ob sliki Dominike Švarc Pipan z Zoranom Jankovičem  zapisal: “Danes odločen spopad vlada RS in ministrstva za pravosodje s korupcijo v Ljubljan,” pa ob včerajšnjem dogodku  na Orlah vidi “širšo sliko”  – reševanja vlade Roberta Goloba.

COMMENTS

Wordpress (0)