Zvezde in izjave – Robert Golob: “V Sloveniji se v politiki vrtijo eni in isti obrazi trideset let, ker drugega ne znajo in skrbijo, da jim nihče ne bi delal konkurence…Vsakega, ki se pojavi res, res fajn oblatijo” – TOPNEWS.si

Zvezde in izjave – Robert Golob: “V Sloveniji se v politiki vrtijo eni in isti obrazi trideset let, ker drugega ne znajo in skrbijo, da jim nihče ne bi delal konkurence…Vsakega, ki se pojavi res, res fajn oblatijo”

Zvezde in izjave – Robert Golob: “V Sloveniji se v politiki vrtijo eni in isti obrazi trideset let, ker drugega ne znajo in  skrbijo, da jim nihče ne bi delal konkurence…Vsakega, ki se pojavi res, res fajn oblatijo”

Predsednik vlade Robert Golob je  v pogovoru za podcast AIDEA, ki ga vodi Klemen Selaković,  lahko mirno rečemo, v enem najbolj iskrenem intervjuju doslej, na glas povedal nekaj aksiomov slovenske politike zadnjih trideset let.

“Imamo sistem, da ko vstopiš v politiko, največkrat nazaduješ pri svojih finančnih prejemkih, pošteno nazaduješ. Sam zdaj živim od lastnih prihrankov in ne od lastne plače. Drug razlog pa je sovražni govor, ki ga spodbujajo in financirajo določene stranke, troli, ki jih plačujejo.  Vsakega, ki se pojavi, res fajn oblatijo. Ker ni materialnih koristi in ne ugleda vstopiti v politiko, se je zato sprožil proces negativne selekcije, ko normalni, pošteni in delovni ljudje v politiko raje ne vstopijo. Vrtijo se eni in isti obrazi trideset let, ker drugega ne znajo, in skrbijo, da jim nihče ne bi delal konkurence. To je velika škoda za Slovenijo, tega v drugih državah ni…
Plačani troli pa imajo samo en namen, da te poskušajo ponižat kot osebo, kot človeka. Ampak imam to karakterno lastnost, da se zaradi tega kaj dosti ne sekiram. Potem se spravijo na partnerje oziroma partnerko, pol pa na soprogo bivšo in podobno, ker je to tisto kar počnejo. Ta del je mogoče tak, da ti ni vseeno pa bolj te boli, ko se spravijo na ljudi okoli tebe, kakor pa na mene samega.

Izjave so na družbenih omrežjih doživele velik odzivov. Najbolj komentirana je  seveda izjava, da “sam zdaj živi od lastnih prihrankov in ne od lastne plače”.

https://twitter.com/Mario1985marec/status/1654913322456629251

COMMENTS

Wordpress (0)