Kaj bi celo Janez Jaša lahko zavidal Jou Bidnu? – Fotografije razkrile, da je Joe Biden vnaprej vedel za vprašanje novinarjev – TOPNEWS.si

Kaj bi celo Janez Jaša lahko zavidal Jou Bidnu? – Fotografije razkrile, da je Joe Biden vnaprej vedel za vprašanje novinarjev

Kaj bi celo Janez Jaša lahko zavidal Jou Bidnu? – Fotografije razkrile, da je Joe Biden vnaprej vedel za vprašanje novinarjev

Fotografije s tiskovne konferenc, ki jo je imel predsednik Biden med tiskovno konferenco v sredo, so razkrile, da je Joe Biden vnaprej vedel za vprašanje novinarja.

Razkritje je prišlo med skupno tiskovno konferenco z južnokorejskim predsednikom Yoon Suk Yeolom, na kateri so razpravljali o naraščajočih jedrskih grožnjah iz Severne Koreje – medtem, ko države praznujejo 70. obletnico svojega zavezništva.

 

Fotografije so pokazale tudi  imena drugih uradnikov Bidenove administracije za posredovanje pripomb o naročilu, ki bodo podane na tiskovni konferenci.

Biden naj bi bil jezen nad pomočniki, ki naj motili njegov pristop k sporočanju, tudi če je zaradi tega v nasprotju s politiko administracije.

Nekdanji ruski predsednik Dimitij Medvedjev je ob Bidnovi napovedi ponovne kandidature za predsednika ameriški vojski predlagal, “da  naj v primeru njegove zmage takoj izdela lažni prtljažnik z lažnimi jedrskimi kodami, da bi se izognil usodnim posledicam,” kar je seveda sprožilo burno reakcijo in kritike na račun Medvedjeva. Kritiki so šli celo tako daleč, da so mu očitali čezmerno konzumiranje alkohola.

COMMENTS

Wordpress (0)