Zakaj Janšo Skrbi za Urško? – Ma ne za Urško Bačovnik, za Urško Klakočar Zupančič – TOPNEWS.si

Zakaj Janšo Skrbi za Urško? – Ma ne za Urško Bačovnik, za Urško Klakočar Zupančič

Zakaj Janšo Skrbi za Urško? – Ma ne za Urško Bačovnik, za Urško Klakočar Zupančič

Čeprav bi pričakovali, da bo predsednika opozicijske SDS skrbelo za njegovo ženo Urško Bačovnik Jaša, ga skrbi za Urško, vendar  ne njegovo Urško ampak Urško Klakočar Zupančič: Tednik Demokracija je je namreč objavil zapis o predsednici državnega zbora. v katerem namiguje na zaroto proti Urški Klakočar Zupančič v njenih lastnih vrstah. Zapis je  sicer sestavljen v stilu  “što je babi milo to se babi snilo” je Janeza Janšo zaskrbelo. Vendar bi lahko rekli, brez skrbi Janez  da bo prej padla Golobova vlada, kot pa predsednica državnega zbora.

 

Klakočar Zupančičeva je vsekakor ena od najbolj izpostavljenih političnih imen Svobode, poleg Roberta Goloba seveda. Klakočarjeva  vzbuja pozornost praktično že vse od vstopa v politiko dalj, posebno pozornost ji namenjajo tudi družbena omrežja. Brane Gruban dolga let prvi človek Pristopa sedaj pa direktor Dialogs strateške komunikacije na Twitterju ugotavlja, da je žive v nekaj državah, tudi v Beogradu in v New Yorku, “ampak toliko kritizerstva in negativizma kot premoremo Slovenci, ni opaziti nikjer na svetu! Tragično in samodestruktivno…kaj če nam država!”

V Grubarjevo matriko oziroma analizo vsekakor spada predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič. Spomnimo samo na njeno afriško turnejo koliko črnila je bilo prelitega.

 

COMMENTS

Wordpress (0)