(VIDEO) Po Pavlu Ruparju se “na sceno” vrača še Zoran Stevanović – TOPNEWS.si

(VIDEO) Po Pavlu Ruparju se “na sceno” vrača še Zoran Stevanović

(VIDEO) Po Pavlu Ruparju se “na sceno” vrača še Zoran Stevanović

Če se je Pavle Rupar fokusiral na upokojence, pa gre Zoran Stevanovič tokrat širše  na globalne ali bolj natančno (anti) globalne teme “Postali smo izprijena družba in v vedno večje skrajnosti gremo. O tem je v bistvu prepovedano govoriti, to je prepovedano omenjati, ker so se novodobni izkrivljeni lobiji zavlekli v vse pore družbe. Obvladujejo socialna omrežja, v rokah imajo nadzor…Cilj je seveda popolna robotizacija ljudi, cilj je ustvariti ljudi brez spola brez morale brez družine, brez ideje, brez volje, brez individualne in kolektivne identitete, nekoga, ki bo globalnemu režimu popolnoma nenevaren, bodisi sam ali pa v množici”.

Za razliko od Pavla Ruparja, ki že zbira vojsko za naslednji protest 1. marca Zoran Stevanović ostaja na Facebooku, kjer se je  pred dnevi lotil problema politične korektnosti, “ki nas v bistvu spravlja na kolena,” ugotavlja Stevanović, ki se ukvarja s politično kulturo.

 

Spomnimo Stevanović je organiziral največji protest v času korona krize, ko so protestniki vdrli na avtocesto in ko so policisti, da bi umirili množico,  dobesedno “zaplinili” Ljubljano

COMMENTS

Wordpress (0)