(VIDEO) Katra Boruta Pahorja na dražbi dosega vrtoglavo ceno – Bo Pahor dal vzgled tudi Nataši Pirc Musar, da za dober namen žrtvuje svojega Rolls-Royca Phantom VI.?  – TOPNEWS.si

(VIDEO) Katra Boruta Pahorja na dražbi dosega vrtoglavo ceno – Bo Pahor dal vzgled tudi Nataši Pirc Musar, da za dober namen žrtvuje svojega Rolls-Royca Phantom VI.? 

(VIDEO)  Katra Boruta Pahorja na dražbi dosega vrtoglavo ceno – Bo Pahor dal vzgled tudi Nataši Pirc Musar, da za dober namen žrtvuje svojega Rolls-Royca Phantom VI.? 

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je minuli vikend naznanil, da na dražbi prodaja svojo 32 let staro katrco za dober namen je šokiran. Katra za dober namen je na dražbi dosegla že vrtoglavih 35.000 evrov, dražba pa bo trajala še 10 dni.

 

Kupnino bo podaril otrokom, ki se borijo z rakom, in sicer Inštitutu Zlata Pentljica in Društvu junaki 3. nadstropja. “Vse ima svoje meje. Za ceno katre nisem več prepričan,” je na Twitterju zapisal nekdanji predsednik.

 

Morda pa bo  aktualni predsednik vzpodbudil še koga, da bi svoj avto ponudil na dražbi recimo  aktualno predsednico države, ki bi lahko na dražbi ponudila svojega Rolls-Royca.  V garaži Nataše Pirc Musar, se poleg Mercedesa E 220 karavana in vozila Rolls-Royce Phantom VI. Iz ene od medijskih objav je namreč razvidno, da se zakonca Pirc Musar prevažata v avtomobilu prestižne znamke maserati quattroporte

Gre za nekdaj paradni model znamke, ki so ga izdelovali od leta 1966, pa vse do leta 1990, kar 24 let. Kljub temu je bilo izdelanih le 374 vozil, s čimer se vsekakor uvršča med redkejše avtomobile na trgu. Nenazadnje je bilo na enem največjih avtomobilskih spletnih portalov, kjer so naprodaj avtomobili z več držav EU, v trenutku pisanja tega članka mogoče najti naprodaj le tri primerke tega avtomobila s cenami od 216.800 do 489.700 evri.

 

COMMENTS

Wordpress (0)