(VIDEO) Urška Klakočar Zupančič ponovno na dvodnevni obisk v Avstrijo, tokrat z avtom – TOPNEWS.si

(VIDEO) Urška Klakočar Zupančič ponovno na dvodnevni obisk v Avstrijo, tokrat z avtom

(VIDEO) Urška Klakočar Zupančič ponovno na dvodnevni obisk v Avstrijo, tokrat z avtom

Na Dunaju bodo v četrtek slovesno odprli prenovljeno parlamentarno poslopje. Dogodka se bo udeležila tudi predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič. V izjavi za javnost je potrdila, da se bo na dvodnevni obisk odpravila z avtomobilom. Pred obiskom avstrijske prestolnice se bo ustavila še v Gradcu, kjer se bo srečala s predstavniki slovenske narodnostne manjšine.

Ob tem je povedala, da sama ne odloča o časovnici in načinu prevoza. “Gre za koordinacijo in sodelovanje več služb – tako mednarodnega oddelka, drugih strokovnih služb in varnostne službe kot protokola Republike Slovenije. Ker gre za dvodnevni obisk, ki vključuje obisk naše manjšine v Gradcu, bomo potovali z avtomobilom.”

Izjava za medije predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič po neformalnem sestanku s predstavniki medijev, na katerem je predstavila posvet Za boljšo prihodnost živali ter spregovorila o delu DZ, aktivnostih ter drugih aktualnih političnih zadevah. Tudi o ponovnem obisku Avstrije, kamor se bo tokrat odpravila z avtomobilom.

COMMENTS

Wordpress (0)