“Dragi tvitrovci, še en trač za lahko noč. Pa ne Urški povedat!” – Ima Robert Golob novo partnerko? – TOPNEWS.si

“Dragi tvitrovci, še en trač za lahko noč. Pa ne Urški povedat!” – Ima Robert Golob novo partnerko?

“Dragi tvitrovci, še en trač za lahko noč. Pa ne Urški povedat!” – Ima Robert Golob novo partnerko?

Ima Robert Golob novo partnerko? Te dni so namreč na predsednika vlade naleteli v trgovskem centru, kjer pa ni bil sam, ampak v družbi televizijske voditeljice, podjetnice in nekdanje lobistke Tine Gaber, s katero sta očitno dobra prijatelja, so  zapisali na enem od najbolj branih portalov 24ur.com.

“Znano je, da Robert Golob ne govori o svojem zasebnem življenju. Ne v predvolilni kampanji ne ob zmagi na volitvah se člani njegove družine nikoli niso pojavljali ob njegovih nastopih. Tudi predstavniki za stike z javnostmi Gibanja Svoboda so večkrat poudarili, da zasebnosti Roberta Goloba ne bodo komentirali. Nikoli ni komentiral govoric, da naj bi se s soprogo razšla že pred časom. V naši prednovoletni oddaji Svet na Kanalu A je razkril le, da živi sam z otroki.

Neuradno nam je uspelo izvedeti, da se Robert Golob in Tina Gaber poznata prek njene sestre Urške Gaber, nekdanje poslovne sekretarke na Gen-I, ki je zdaj zaposlena v kabinetu predsednika vlade.

Skupaj pa sta bila opažena tudi na vatikanskem božičnem koncertu v Rimu, ki ga je predvajala italijanska zasebna televizija Canale 5. V kabinetu predsednika vlade so nam odgovorili, da Robert Golob vprašanj o zasebnem življenju ne želi komentirati,” so zapisali na 24ur.com.

https://twitter.com/brutus91101394/status/1612181642017214465

https://twitter.com/GamaAlfaBravo1/status/1612187329522794497

COMMENTS

Wordpress (0)