(VIDEO) Pahorja “obiskala” Jaša Jenull in Tea Jarc, vendar je pred tem že zapustil predsedniško palačo, od koder so ga z avtomobilom odpeljali v “neznano smer” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Pahorja “obiskala” Jaša Jenull in Tea Jarc, vendar je pred tem že zapustil predsedniško palačo, od koder so ga z avtomobilom odpeljali v “neznano smer”

(VIDEO) Pahorja “obiskala” Jaša Jenull in Tea Jarc, vendar je pred tem  že zapustil predsedniško palačo, od koder so ga z avtomobilom odpeljali v “neznano smer”

Pred predsedniško paalačo je bilo danes slovesno Pogrnjena je bila rdeča preproga in postrojena častna četa, policijski orkester je igral koračnice in himno. Še preden se je vse skupaj začelo, je sicer predsedniško palačo že krasila nova tabla, ki jasno sporoča, da je na predsedniškem stolčku prvič ženska, prav tako že tudi deluje nova spletna stran urada predsednika oziroma predsednice.

https://twitter.com/Denis_Pokora/status/1606312733170757632

Nato sta prispela oba para, Borut Pahor in Tanja Pečar ter nova predsednica Nataša Pirc Musar in soprog Aleš Musar. Zadonela je himna. Pahor in Pirc Musarjeva sta v predsedniški palači po fototerminu govorila na štiri oči, gre za pogovor, katerega vsebina bo za javnost najbrž ostala skrivnost.

Borut Pahor je nato zapustil predsedniško palačo, še zadnjič je pregledal častno enoto Slovenske vojske in se odpeljal z avtomobilom, ki ga je čakal pre Erjavčevo.  Poleg nekaj deset ljudi, ki so si vse skupaj ogledali v živo. Na Erjavčevi se je po končanem ceremonialu zbralo tudi nekaj tistih, ki jih je Pahor kot predsednik razočaral,  med njimi sta bila Jaša Jenull in Tea Jarc ki sta mu skupaj z nekaterimni drugimi protestniki podelila gnilo “banano razočaranja” za “najslabšega predsednika v slovenski zgodovini”.

 

COMMENTS

Wordpress (0)