(VIDEO) “Pripravite vrečko za bruhanje…” – Zakaj je Denis Avdić razjezil Janševe in Aleša Hojsa, ki ga je opisal kot “primitivca nad primitivci” in “prišleka iz Bosne, ki že leta zgolj žali vse kar je slovenskega” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Pripravite vrečko za bruhanje…” – Zakaj je Denis Avdić razjezil Janševe in Aleša Hojsa, ki ga je opisal kot “primitivca nad primitivci” in “prišleka iz Bosne, ki že leta zgolj žali vse kar je slovenskega”

(VIDEO) “Pripravite vrečko za bruhanje…” – Zakaj je Denis Avdić razjezil Janševe in Aleša Hojsa, ki  ga je  opisal kot “primitivca nad primitivci” in  “prišleka iz Bosne, ki  že leta zgolj žali vse kar je slovenskega”

Pred razprodano dvorano Tivoli je v torek zvečer potekal Novoletni Festival-ić smeha, na katerem so občinstvo do solz nasmejali Denis Avdić, Ranko Babić, Ivan Šarić, Žan Papić in Admir Baltić. Osebam z motorko je bil vstop prepovedan, osebam v opankah pa dovoljen.

Na veliki oder so v torek zvečer v ljubljanski Hali Tivoli po več letih vrnil voditelj na Radiu 1 Denis Avdić, za dodaten smeh in zabavo pa so na prvem Novoletnem Festival-iču smeha poskrbeli še štirje na ič, in sicer Ranko Babić, Ivan Šarić, Žan Papić in Admir Baltić, je o dogodku poročal portal svet24. Na družbenem omrežju Twitter pa se je pojavil posnetek nastopa Denisa Avdića, ki je imitiral Janeza Janšo.

“Primitivec nad primitivci. Še slabši pa so tisti, ki se temu omejenemu umu smejejo ali ki tega prišleka celo zagovarjajo” je na Twitterju zapisal Aleš Hojs “Pripravite vrečke za bruhanje,” pa je zapisal uporabnik Twitter računa Dolinarjev vnuk.

Denis Avdić, radijski voditelj, o tvitu bivšega ministra Aleša Hojsa, ki je zapisal, da “prišlek iz Bosne že leta zgolj žali vse kar je slovenskega” za revijo Reporter dejal.

“Ne, ne počutim se prizadetega. Tvita ne jemljem kot žalitev. Čeprav Aleša Hojsa osebno ne poznam, si upam trditi, da tvite s takšno vsebino piše zgolj zato, da pridobi pozornost. No, mislim, da gre zgolj za to.

Čeprav posnetek objavljen na Twitterju sicer  naj ne bil  iz Hale Tivoli ampak iz nekega drugega nastopa  naj povemo , da je  bil zaradi velikega zanimanja torkov novoletni “Festival-ić smeha”  takoj razprodan, zato je v sredo zvečer   potekal še en šov Avdića, Babića, Šarića, Papića in Baltića.

COMMENTS

Wordpress (0)