Ekskluzivno: Bojan Požar in Slavko Bobovnik sta šla v sporu tokrat “do daske” – Bobovnik objavil vsebino “preverke,” ki jo je leta 1979 o Bojanu Požarju, zaradi štipendije ZSZZ (Zveznega sekretariata za zunanje zadeve op. av.), naredil takratni RSNZ; III oddelek USDV (Oddelek Službe državne varnosti) – TOPNEWS.si

Ekskluzivno: Bojan Požar in Slavko Bobovnik sta šla v sporu tokrat “do daske” – Bobovnik objavil vsebino “preverke,” ki jo je leta 1979 o Bojanu Požarju, zaradi štipendije ZSZZ (Zveznega sekretariata za zunanje zadeve op. av.), naredil takratni RSNZ; III oddelek USDV (Oddelek Službe državne varnosti)

Ekskluzivno: Bojan Požar in Slavko Bobovnik sta šla v sporu  tokrat “do daske” – Bobovnik objavil vsebino “preverke,” ki jo je leta 1979 o Bojanu Požarju, zaradi štipendije ZSZZ (Zveznega sekretariata za zunanje zadeve op. av.), naredil takratni RSNZ; III oddelek USDV (Oddelek Službe državne varnosti)

“Sem se prav nasmejal ob tem, kar mi je danes priletelo v nabiralnik. Očitno iz časov, ko so najbolj verne silili s štipendijami. Za milimeter se nisi spremenil v 40 letih. Špecaš neke druge “sošolce” in služiš neki drugi pa partiji,” je na Twitterju zapisal Slavko Bobovnik  in objavil “preverko”   ali nekakšen ” dosje, “ki ga je za Bojana Požarja leta 1979 naredil  Republiški sekretariat za notranje zadeve  zaradi dodelitve štipendije.

Bojan Požar pa je Bobovniku očital , da je bil “kofident” UDBE. “Hja, Slavc, ene so tajno “preverjali”, drugi so bili pa špiclji, in potem dobili službe na@RTV_Slovenija”

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)