(V ŽIVO) Referendumska kampanja – Shod “ZA RTV Slovenija” pred nacionalko – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Referendumska kampanja – Shod “ZA RTV Slovenija” pred nacionalko

(V ŽIVO) Referendumska kampanja – Shod  “ZA RTV Slovenija” pred nacionalko

Organizacije, ki so del kampanje RTV je ZAkon, med katerimi so: Društvo novinarjev Slovenije, Mirovni inštitut, PIC- Pravni center za varstvo človekovih pravic in okolja, Zavod za kulturo raznolikosti Open in prijatelji kampanje: www.rtvjezakon.si nocoj pred nacionalko organizirajo shod v podporo javnemu RTV servisu.

“Naš največji shod v sklopu referendumske kampanje bo potekal na Čufarjevi ulici ob RTV Slovenija z bogatim vsebinskim in kulturnim programom. Poleg prepoznavnih glasbenikov bodo shod umetniško podprle tudi povedne in vizualno atraktivne prostorske instalacije.

Zbrale se bomo podpornice in podporniki sprememb zakona o RTV Slovenija, gledalke in gledalci, poslušalke in poslušalci, novinarke in novinarji, televizijci, radijci, glasbeni in kulturni ustvarjalci, skratka vsi, ki se bomo v nedeljo, 27. novembra, udeležili referenduma in glasovali ZA javno in neodvisno RTV Slovenija. S shodom želimo povedati in pokazati, kako pomembno je, da se referenduma udeležimo,” so med drugim zapisali v sporočilu za javnost.

Nastopili bodo Vlado Kreslin, Zoran Predin, Marcel Štefančič, Miša Molk, Boštjan Narat & Boštjan Gombač, Rudi Bučar, Fed Horses,
Rajmond Debevec, Jure Mastnak, Roza, Samo Budna, Dejan Koban, Maja Moll, Tatjana Pirc, članice ŽPZ Kombinat in gosti presenečenja.

Dogajanje bomo prenašali v živo na Topnews.si in You Tube kanalu Toptv.si ob 18.uri.

COMMENTS

Wordpress (0)