“Sestanek lokalne veja Cosa nostre” – Slika pred štabom Zorana Jankoviča, ki jo je v nedeljo na Twitterju objavil novinar POP TV-ja Anže Božič, je na družbenih omrežjih požela veliko zanimanje in naletela na različne komentarje – TOPNEWS.si

“Sestanek lokalne veja Cosa nostre” – Slika pred štabom Zorana Jankoviča, ki jo je v nedeljo na Twitterju objavil novinar POP TV-ja Anže Božič, je na družbenih omrežjih požela veliko zanimanje in naletela na različne komentarje

Lokalne volitve  so za nami  in nekateri zmagovalci so jih proslavili bučno. Med njimi Zoran Janković, saj v njegovem štabu ni manjkalo  čevapčičev, bureka in znanih Slovencev.

Vendar pa se sodeč po sliki na tvitu Anžeta Božiča novinarja POP TV-ja glavno dogajanje ni odvijalo samo v štabu ampak tudi pred njim.

Vplivno omrežje Zorana Jankoviča pred štabom, ki ga je na sliki ujel Božič,  med njimi hišnega gostinca Huska Hajdarpašića, Izeta Rastoderja, lastnika Derbya in Andreja Ribica iz Gibanja Svoboda, je bilo predmet številnih komentarjev na družbenih omrežjih.

COMMENTS

Wordpress (0)