(VIDEO) “Jaz se s predsednikom Pahorjem poznam 40 let in več. Bila sva v srednji šoli skupaj” – Robert Golob o “komunikacijskem šumu” z Borutom Pahorjem zaradi “primera Kajzer” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Jaz se s predsednikom Pahorjem poznam 40 let in več. Bila sva v srednji šoli skupaj” – Robert Golob o “komunikacijskem šumu” z Borutom Pahorjem zaradi “primera Kajzer”

(VIDEO) “Jaz se s predsednikom Pahorjem poznam 40 let in več. Bila sva v srednji šoli skupaj” – Robert Golob o “komunikacijskem šumu” z Borutom Pahorjem zaradi “primera Kajzer”

Predsednik vlade Robert Golob je sinoči komentiral  tudi  interpelacijo proti  Tanje Fajon in “primer Kajzer, “kjer je predsednik države bil kritičen do tega, da se vlada ni posvetovala z njim pred odločitvijo za odpoklic slovenskega veleposlanika iz ZDA. Golob je zavrnil kritike o “komunikacijskem šumu”.

“V vsem tem obdobju sva vedno imela odprt in iskren odnos in jaz upam, da ga bova imela še naslednjih 40 let in vsako njegovo kritiko vedno jemljem dobronamerno… In to je vse kar imam na to temo povedati in jaz se iz kritik učim. tako , da ni ostalo nič odprtega med nama, ker nikoli ni bilo nič odprtega,” je “primer Kajzer” in svoj odnos s predsednikom države Borutom Pahorjem  opredelil Robert Golob.

Na dodatna vprašanja novinarjev ali sta bila s predsednikom države v stiku pred odločitvijo in kako bi lahko interpretirali njun odnos je Golob ponovil:   “Glejte še enkrat, vsako kritiko sprejema dobronamerno in jo tudi upoštevam

Na ugotovitev novinarja Zorana Potiča iz Dnevnika, da “smo danes slišali tudi zunanjo ministrico, ki je povedala, da je komunicirala na to temo veleposlanikovega odpoklica tri dni pred sejo vlade in tudi na dan same seje vlade, kjer je bila tudi tudi sprejeta odločitev in da je šla informacija v kabinet predsednika republike. Skratka tu neke kontradiktornosti prihajajo, oziroma …” je Golob dejal:

“No jaz mislim, da sedaj iščete mogoče nek spor tam, kjer ga ni. Še enkrat povem, vsak ima pravico do svojega pogleda ali je bil ustrezno obveščen ali ne. Jaz sprejmem vsako besedo zaradi tega, ker, ko imaš spoštljiv in odprt odnos z neko osebo, take stvari vržeš čez ramo in greš naprej Naslednjič bo pač malo manj šuma v komunikaciji, ne morem se pa spuščat v to kaj sta dve osebi med seboj komunicirale zaradi tega ker nisem bil udeležen v tem pogovoru,” je dejal Golob.

COMMENTS

Wordpress (0)