Pozivi predsedniku Borutu Pahorju naj ne podpiše odpoklica ambasadorja iz ZDA in tako reši kariero Toneta Kajzerja, ki jo je pokopal “prijateljski ogenj” Janeza Janše in “da naj prepreči ponovno razorožitev vojske” – TOPNEWS.si

Pozivi predsedniku Borutu Pahorju naj ne podpiše odpoklica ambasadorja iz ZDA in tako reši kariero Toneta Kajzerja, ki jo je pokopal “prijateljski ogenj” Janeza Janše in “da naj prepreči ponovno razorožitev vojske”

Pozivi predsedniku Borutu Pahorju naj ne podpiše odpoklica ambasadorja iz ZDA in tako reši kariero Toneta Kajzerja, ki jo je pokopal “prijateljski ogenj” Janeza Janše in “da naj prepreči ponovno razorožitev vojske”

“Pahor bo na koncu mandata pred težkimi preizkušnjami, ki bosta pokazala, ali je predsednik vseh Slovenk in Slovencev, ali le krpa globoke države: Ne podpisat odpoklic Kajzerja in preprečiti ponovnih razorožitev vojske!,” je naa Twitterju zapisal Milenko Ziherl  in s tem povzel  del razpoloženja na družbenih omrežjih tistih, ki bi pritisnila na predsednika Boruta Pahorja, da prepreči odpoved pogodbe za boxerje.

 

Borut Pahor si je, kot poroča Uroš Esih v Delu  glede odpoklica veleposlanika v ZDA Toneta Kajzerja vzel čas Ukaz o odpoklicu veleposlanika mora podpisati predsednik republike, ki bo o tem govoril z ministrico Tanjo Fajon šele v torek v New Yorku.

Poleg pogodbe o boxerjih naj bi Pahor rešil tudi Toneta Kajzerja veleposlanika v ZDA, Vlada je namreč v četrtek sprejela predlog o odpoklicu veleposlanika v ZDA Toneta Kajzerja zaradi kršitve zakona o zunanjih zadevah. Da bi ukaz o odpoklicu veleposlanika Kajzerja, ki je nepooblaščeno poslal depešo ministrstva predsedniku SDS Janezu Janši, začel veljati, ga mora podpisati predsednik republike Borut Pahor.

Janša je v začetku septembra na Twitterju delil fotografijo zaupne depeše iz depešnega sistema MZZ, zraven pa pripisal, da sta se tudi slovenska diplomacija in ministrstvo podala v akcijo zbiranja podpisov za Pirc Musarjevo, »izbranko nekdanjega predsednika republike Milana Kučana«. ” In si zabiješ avtogol…pravzaprav ti ga zabije katr Janša sam! Ne le, da je slab nogometaš, tudi računalniški diletant, saj ne zna pokropati dobljene fotke in tako potunka v živo blato svojega frenda! Jao…,” je na Twitterju zapisal Brane Gruban  in s tem  s prstom pokazal na krivcaza konec neke uspešen diplomatske kariere.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)