Arena – “To je vojna napoved!” – Igralec Gojmir Lešnjak bi “z ustavo prepovedal “voditelja oddaje” Arena (Igorja Pirkoviča op. av.) – TOPNEWS.si

Arena – “To je vojna napoved!” – Igralec Gojmir Lešnjak bi “z ustavo prepovedal “voditelja oddaje” Arena (Igorja Pirkoviča op. av.)

Arena – “To je vojna napoved!” – Igralec Gojmir Lešnjak bi “z ustavo prepovedal “voditelja oddaje” Arena (Igorja Pirkoviča op. av.)

Zadnja oddaja Arena, ki jo bosta po novem izmenično vodila Igro Pirkovič in Vida Petrovič, oddaja je premierno predvajana v nedeljo na drugem programu TV Slovenija, ponovitev pa pade v ponedeljek in zapolni termin Studia Cuty na prvem programu, je sprožila številne odzive v medijih in na družbenih omrežjih.
Gostje ponedeljkove oziroma nedeljske oddaje so bili Bojan Požar, Igor Lukšič in Vinko Gorenak , ki so komentirali “afero ‘Smodej’, vpletanje politike v medije in stanje v koaliciji”.

Gostje ponedeljkove oziroma nedeljske oddaje so bili Bojan Požar, Igor Lukšič in Vinko Gorenak , ki so komentirali afero ‘Smodej’, vpletanje politike v medije in stanje v koaliciji. Bolj kot sama vsebina pogovora in izbor gostov je nekatere vznemiril voditelj oddaje Igor Pirkovič. Gojmir Lešnjak je na Facebooku  dal “vojno napoved  zaradi oddaje Arena, saj so šle,  po njegovi oceni, stvari na RTV-ju predaleč.

“To je pa že višek! Ustavite amaterizacijo javne TV. Ne nas imeti za bedake! Z ustavo moramo prepovedati “voditelja oddaje”, ki nevrotično preklada očala gor in dol, preprosto zato, ker ni sposoben logično povedati dveh stavkov! In dan za dnem mučiti gledalce z eno bebavo oddajo poimenovano Arena! Da o sodelujočih ne govorim! Ne želim biti žaljiv, pa bi moral biti! Odpokličimo vodstvo RTV, krivdno razrešimo oba direktorja in pričnimo preiskavo… To je vojna napoved!”

 

COMMENTS

Wordpress (0)