Z aplikacijo DRAJV do občutnega popusta pri zavarovanju – TOPNEWS.si

Z aplikacijo DRAJV do občutnega popusta pri zavarovanju

Oglasno sporočilo

Z aplikacijo DRAJV do občutnega popusta pri zavarovanju

Že poznate aplikacijo DRAJV in z njo morda tudi vozite? Omogoča vam, da spremljate svojo vožnjo, jo izboljšate ter prihranite pri zavarovanju. Pa ste vedeli, da lahko z enim uporabniškim računom zbirate popuste za zavarovanje za več različnih vozil? Z DRAJV-om lahko svojo vožnjo spremljate in izboljšujete v avtomobilu, avtodomu in na motorju.

Zakaj voziti z aplikacijo DRAJV?

Aplikacija med snemanjem vožnje meri hitrost, pojemke in pospeške, zaznava čezmerne sile pri vožnji v ovinek in premike telefona. Če ste za vožnjo prejeli oceno med 90 in 100 točkami, je vaša vožnja ocenjena kot varna in lahko šteje v skupen mesečni popust.

Aplikacija DRAJV tako voznikom omogoča analizo vožnje, spremljanje in izboljšanje voznih navad ter prihranek do 2 % mesečno oz. do skupno 25 % pri zavarovanju avtomobila, avtodoma (na zavarovanje odgovornosti (AO), zavarovanje voznika (AO+) in zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska) in zavarovanju Mladi voznik.

Pri zavarovanju motorja pa lahko letno zberete do 15 % popusta, ker v zimski sezoni zaradi manj varnih razmer za varno vožnjo z motorjem popusta ni mogoče zbirati. Tudi popust pri zavarovanju motorja lahko izkoristite na zavarovanje odgovornosti (AO), zavarovanje nezgode za poškodbe voznika in zavarovanje kaska.

Po podatkih Zavarovalnice Triglav so vozniki, ki vozijo z aplikacijo DRAJV na cesti bolj varni in imajo za približno 15 do 20 % manj škod kot tisti vozniki, ki aplikacije ne uporabljajo.

Osvojite brezplačno uporabo električnega avta Cupra Born ali druge nagrade

Sodelujte v DRAJV nagradni igri in osvojite e-avto, e-skiro ali bon za gorivo. Kako? Posnemite vsaj eno varno vožnjo z aplikacijo DRAJV in potrdite Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri v aplikaciji. Več informacij

DRAJV tudi na motorju in v avtodomu

Včasih raje kot za volan sedete na motor ali pa se na izlet odpravite z avtodomom? Tudi pri teh vožnjah lahko uporabljate aplikacijo DRAJV z enim uporabniškim računom. Kako?

Preden začnete z vožnjo, izberite želeno vozilo, telefon odložite na ustrezno mesto in vozite varno.

Varno ≠ dolgočasno

Ena od stvari, zaradi katerih motoristi ljubijo vožnjo z motorjem, je dinamičnost. Vas skrbi, da z uporabo aplikacije DRAJV vožnja z motorjem ne bo več dinamična in zanimiva? Aplikacija spremljanje in oceno vožnje prilagodi vožnji z motorjem, zato ste lahko brez skrbi. Kakšna bo ocena vaše vožnje, je odvisno od tega, kako dobro boste upoštevali priporočila za varno vožnjo za vaš tip motorja.

Za razliko od vožnje z avtomobilom ali avtodomom, bo skupna ocena vožnje z motorjem z aplikacijo DRAJV v večji meri odvisna od upoštevanja omejitev hitrosti in manj od sil pri pospeševanju in v ovinkih.

Več informacij o aplikaciji DRAJV najdete tukaj

COMMENTS

Wordpress (0)