“So stvari, ki jih Janez Janša in Bojan Požar nikoli ne bosta razumela” – Nika Kovač iz New Delhija odgovarja na tvita Bojana Požarja in Janeza Janše: “Janez Janša in Bojan Požar, blokirajta me in se sprostita. Ni mi treba biti v vajinem življenju” – TOPNEWS.si

“So stvari, ki jih Janez Janša in Bojan Požar nikoli ne bosta razumela” – Nika Kovač iz New Delhija odgovarja na tvita Bojana Požarja in Janeza Janše: “Janez Janša in Bojan Požar, blokirajta me in se sprostita. Ni mi treba biti v vajinem življenju”

“So stvari, ki jih Janez Janša in Bojan Požar nikoli ne bosta razumela” – Nika Kovač iz New Delhija odgovarja na tvita Bojana Požarja in Janeza Janše: “Janez Janša in Bojan Požar, blokirajta me in se sprostita. Ni mi treba biti v vajinem življenju”

“Ko sem se včeraj s prijatelji sprehajala po nočnem New Delhiju, je v moj nabiralnik priletela spodnja objava. Twitterja načeloma ne berem, profili jeznih stricev me v tem trenutku ne zanimajo, ob vsem hrupu okoli sebe se zelo trudim ohranjati fokus in perspektivo.
Na drugem kontinentu, med ljudmi, ki so moji, zakopana v drugo delo in projekte, ugotavljam, da z gospodoma živimo v različnih realnostih,” je na svojem Facebook profilu zapisala Nika Kovač, ko je iz New Delhija komentirala tvita Janeza Janše in Bojana Požarja. Bojan Požar je na Twitterju zapisal: “Lepo je biti Nika Kovač. Sodeč po FB, trenutno v Indiji,” Janez Janša pa v revitu: “Fajtamo za vaš denar”. Nika Kovač jima je odgovorila: ”
Janez Janša in Bojan Požar, blokirajta me in se sprostita. Ni mi treba biti v vajinem življenju”.

 

 

Stvari, ki jih Janez Janša in Bojan Požar nikoli ne bosta razumela ali 2 sliki in 2 različni realnosti 🙂
Ko sem se včeraj s prijatelji sprehajala po nočnem New Delhiju, je v moj nabiralnik priletela spodnja objava. Twitterja načeloma ne berem, profili jeznih stricev me v tem trenutku ne zanimajo, ob vsem hrupu okoli sebe se zelo trudim ohranjati fokus in perspektivo.
Na drugem kontinentu, med ljudmi, ki so moji, zakopana v drugo delo in projekte, ugotavljam, da z gospodoma živimo v različnih realnostih.
1.) Stvari v življenju počnem brez plana, brez želje po položajih, brez denarja ministrstva za kulturo in poslanske plače. Pred volitvami sem zavrnila povabila v stranke, se s tem marsikomu zamerila in se odločila za popolnoma neznano pot – pot Inštituta 8. marec. Ker verjamem v našo skupnost. Ker ne želim funkcij. Ker želim delati med ljudmi.
– Janez Janša je po drugi strani poslanec vse moje življenje. Na državni plači. V državnih strukturah. Z jasno agendo po oblasti.
2.) V Inštitutu se ne bojimo neznanega. Ne vemo, kje bomo čez eno leto. Ne vemo, kaj bomo počeli. Vemo pa, da bomo skupaj in fajtali za prijaznejšo družbo. Ne vemo, ali se bomo lahko z našim delom čez eno leto preživljali (nikoli nismo in še vedno ne prejemamo davkoplačevalskega denarja). Ne vemo, kje bomo.
– Janez Janša ima jasno agendo in to je prevzem oblasti, žaljenje, napad na medije in institucije.
3.) Stvari ne počnemo zaradi koristoljublja. Nihče izmed nas ni prevzel državnih služb. Težimo tudi tej oblasti. Ostajamo skupina prijateljev.
– Janez Janša je prevzemal institucije. Njegovo kadrovanje poznamo.
4.) Svojih privilegijev ne skrivam. Srečo imam s stanovanjem. Vesela sem, da imam družino, ki mi je brala, me učila in vozila na potovanja. Svoje privilegije reflektiram in se trudim boriti za širše in skupno dobro.
– Se prav spomnim, da smo prejšnji teden v časopisu brali o novih nepremičninskih aferah bivšega predsednika vlade?
5.) Verjamem v prijateljstva in mednarodno sodelovanje. Vesela sem povabil na drug konec sveta, novih projektov in dela s prijatelji. Pravični svet lahko zgradimo samo prek mednarodne solidarnosti. 🙂 Vesela pa sem tudi potovanj. Dokler bom denar imela, ga bom porabila za potovanja in knjige.
– Janez Janša, Orban ni svet. 🙂
6.) Predvsem pa tudi na drugem koncu sveta najdem dom in veselje. Ne zanimajo me profili ljudi, ki me ne marajo. Ne zanimajo me življenja tistih, ki niso moji.
– Janez Janša in Bojan Požar, blokirajta me in se sprostita. Ni mi treba biti v vajinem
življenju. 🙂
Sicer pa lep pozdrav iz Indije.
Tu mi je lepo.

COMMENTS

Wordpress (0)