(V ŽIVO) “Po vsaki noči pride jutro. Po zatemnitvi, ki je nastala aprila na državnozborskih volitvah, lahko velik korak k temu, da bo to jutro čim prej nastopilo, naredimo jeseni, s tem, ko podpremo in pomagamo Anžetu Logarju, da zmaga” – Janez Janša v Bovcu napovedal zmago Logarju – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) “Po vsaki noči pride jutro. Po zatemnitvi, ki je nastala aprila na državnozborskih volitvah, lahko velik korak k temu, da bo to jutro čim prej nastopilo, naredimo jeseni, s tem, ko podpremo in pomagamo Anžetu Logarju, da zmaga” – Janez Janša v Bovcu napovedal zmago Logarju

(V ŽIVO) “Po vsaki noči pride jutro. Po zatemnitvi, ki je nastala aprila na državnozborskih volitvah, lahko velik korak k temu, da bo to jutro čim prej nastopilo, naredimo jeseni, s tem, ko podpremo in pomagamo Anžetu Logarju, da zmaga” – Janez Janša v Bovcu napovedal zmago Logarju

Na letališču v Bovcu  je bilo danes   srečanje občinskih in mestnih odborov opozicijske SDS, ki bo  poleg 21. letnih športnih iger SDS služilo kot uvod v Poletni tabor SDS in Gorniškega kluba dr. Henrika Tume.  Šotor  na letališču v Bovcu  bodo, kot je dejal  Danijel Krivec zaradi morali podaljšati, saj je bil premajhen za številne, ki so hoteli narediti “selfi” s predsednikom ali pa od njega dobiti vsaj podpis.  Čeprav je prireditev trajala skoraj pet ur so številni ostali brez slike z Janezom Janšo.

Tabor , ki je  letos že 27. po vrsti ,  se bo končal  v soboto 5. avgusta s tradicionalnim vzponom na Triglav. Glavni dogodek vsakoletnega tabora je govor predsednika stranke v katerem običajno začrta “smeri razvoja” delovanja stranke , ki je po letošnjih volitvah pristala v opoziciji.

Na začetku svojega nagovora je Janša predlagal, da se prisotni z bučnim aplavzom zahvalijo vsem gasilcem, ki se v zadnjih dneh borijo z ognjem na Krasu. Spomnil je, da so spremembe Zakona o vodi omogočale marsikaj, kar naše okolje dela bolj odporno proti udarcem oz. spremembam v naravi in okolju. Spomnil je tudi, da je prejšnja vlada naredila tudi pomembne korake za spopadanje s takšnimi razmerami.

Janez Janša je v nadaljevanju  poudaril pomembnost preostalih volitev v letošnjem letu in povedal, da je Slovenska demokratska stranka na vse volitve pripravljena. “Za vsako resno stranko so lokalne volitve enako pomembne kot državnozborske volitve, ker lokalne volitve so tiste, kjer neka politična sila bodisi korenine požene, bodisi tega ne stori. In tista stranka, ki na lokalnih volitvah ne požene korenin, naslednji mandat praviloma ne obstaja. Izgine.”

Glede državnozborskih volitev  je dejal, da je stranka na zadnjih volitvah povečala število mandatov v Državnem zboru RS in povečala število glasov za 50.000.  Odločno je podprl kandidata dr. Anžeta Logarja.  “Po vsaki noči pride jutro. Po zatemnitvi, ki je nastala aprila na državnozborskih volitvah, lahko velik korak k temu, da bo to jutro čim prej nastopilo, naredimo jeseni, s tem, ko podpremo in pomagamo neodvisnemu kandidatu za predsednika države Anžetu Logarju, da zmaga, ” je v motivacijskem govoru dejal Janša.

Prisotne je v imenu glavnega tajništva stranke pozdravil generalni sekretar SDS mag. Borut Dolanc. V nagovoru se je zahvalil za veliko udeležbo in poudaril, da prav članstvo dokazuje, kako močna je Slovenska demokratska stranka. “Naša družina je močna, kolikor je močan najšibkejši člen in Slovenska demokratska stranka najšibkejšega člena nima,” je dejal Borut Dolanc.

 

COMMENTS

Wordpress (0)