“Nika, lahko spiš?” – Za desnico je za požare in pomankanje vode na Krasu kriva kar Nika Kovač in famozni referendum za vodo Inštituta 8. marec – Pozornost twitosfere pritegnila še Tanja Fajon s fotografijami potapljanja na morju – TOPNEWS.si

“Nika, lahko spiš?” – Za desnico je za požare in pomankanje vode na Krasu kriva kar Nika Kovač in famozni referendum za vodo Inštituta 8. marec – Pozornost twitosfere pritegnila še Tanja Fajon s fotografijami potapljanja na morju

“Nika, lahko spiš?” – Za desnico je za požare in pomankanje vode na Krasu kriva kar Nika Kovač in famozni referendum za vodo Inštituta 8. marec – Pozornost twitosfere pritegnila še Tanja Fajon s fotografijami potapljanja na morju

“Nika, lahko spiš? Zaradi tebe gorita Kras in Istra, ker si z izsiljenim referendumom ( “JJ…vse slabo…) blokirala izgradnjo za to območje nujnih vodovodov. Sedaj gasilci nimajo od kje jemati, od kje zajeti. Ko mi bo zgorela hiša potrkam pri tebi. Nika lahko spiš!?,” je na družbenem omrežju Twitter zapisala uporabnica tvitter računa  drzavljankaS, ki je twitt sicer kasneje zbrisala, vendar so družbena omrežja že “zagorela”

 

https://twitter.com/PreglArjan/status/1549841692265746432

 

Krivda Nike Kovač naj bi izvirala iz referenduma za voda. “Zakon, ki ga je 8.marec rušil je predvideval ureditev zajetja Padna, ki bi reševal problem Primorske. Zdaj, ko so ugotovili, da so zasrali, se pa delajo tošota,” je na Twitterju zapisal Ciril Jenko. Podporniki Nike Kovač in Inštituta 8. marec mu odgovarjajo: “Resno zdaj krivijo nas, ki smo podpirali in podpisali referendum za pitno vodo za to, da v času hude dolgotrajne suše primanjkuje vode?! Pa a ste vi normalni”.

https://twitter.com/CirilJenko/status/1549750160879767554

https://twitter.com/ZanVahen/status/1549773602928599040

Jezo twitisfere je včeraj pritegnila še predsednica SD-ja in podpredsednica vlade Tanja Fajon, ki je z dopusta objavila sicer čudovite fotografije s potapljanja na morju. Na energetskem vrhu pri Robertu Golobu jo je nadomestila podpredsednica stranke Andreja Katič. Fajonova je sicer na družbenem omrežju Facebook objavila zahvalo sosedom Italijanom, Hrvatom in  Avstrijcem za hitro pomoč.

https://twitter.com/Pika_So/status/1549784696434970626

 

Poleg požarov na Krasu je temperaturo dvignil še državni svet na zakon   z vetom na zakon o RTV-ju in  na odpravo škodljivih posledic Janševe vlade. Kritike so letele na račun predsednika Alojza Kovšce.

Da bi bila mera polna pa so kot najhujšo obliko  provokacije popdorniki prejšnjega režima razumeli še odločitev policije, da vodni top, ki je naredil “presežek” na protestih proti Janševi vladi   uporabili za pomoč gasilcem pri gašenju požarov na Krasu.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)