(V ŽIVO) Tekma za Pahorjevo mesto se začenja: Nataša Pirc Musar prva v bitko za predsednico države – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Tekma za Pahorjevo mesto se začenja: Nataša Pirc Musar prva v bitko za predsednico države

(V ŽIVO) Tekma za Pahorjevo mesto se začenja: Nataša Pirc Musar prva v bitko za predsednico države

Pred volitvami za predsednico ali predsednika države se med kandidatkami omenja tudi Natašo Pirc Musar. Svojo odločitev bo sporočila na današnji novinarski konferenci v Ruski dači v Zgornjih Gameljnah.

Da se bo Musarjeva spustila v predsedniško tekmo je bilo jasno že po gostovanju nekdanjega predsednika Milana Kučana v Ruski dači aprila letos, ko je v pogovoru Aleša Musar (mož Nataše Pirc Musar) vprašal nekdanjega predsednika, koga bo podprl v predsedniški tekmi.
Ali imate referenčnega kandidata za predsednika ali predsednico,” je v nadaljevanju  zanimalo voditelja Aleša Musarja, sicer moža od znane odvetnice Nataše Pirc Musar.
“Iščem,” se je pošalil Kučan in dvorana je prasnila v smeh. “Nekatere, ki jih jaz vidim zelo primerne in uspešne dolgoročno na tej funkciji, se mi  izmikajo…. Takoj, ko jaz povem ime se bo pojavila cela salva diskvalifikacij, od Nove TV 24, ne vem kako se to že imenuje, pa do Pirkovičevih nastopov in tako naprej, skratka boljše, da ne,” je glede imena dejal Kučan.

Pomenljivo je bilo, da je naslednji  pogovor v vili “Ruska dača” vodila žena voditelja petkovega pogovora z Kučanom Aleša Musarja, Nataša Pirc Musar.  Musarjeva je gostila nekdanjo predsednico NSI Ljudmilo Novak.  Glede na ambicije obeh pa ne bo nobeno presenečenje, če se bosta tako Nataša Pirc Musar, kot Ljudmila Novak znašli na spisku predsedniških kandidatk, smo zapisali na Topnews.si 10. aprila letos.

Novinarska konferenca pravnice Nataše Pirc Musar, na kateri bo sporočila svojo odločitev glede kandidature na predsedniških volitvah v paviljonu Ruske dače.  bomo prenašali v živo na portalu Topnews.si in Toptv.si.

 

COMMENTS

Wordpress (0)