(VIDEO) Grdo – Hrvaški predsednik Zoran Milanović takole pustil čakati lepo finsko premierko Sanno Marin – Power play ali protokol? – TOPNEWS.si

(VIDEO) Grdo – Hrvaški predsednik Zoran Milanović takole pustil čakati lepo finsko premierko Sanno Marin – Power play ali protokol?

(VIDEO) Grdo – Hrvaški predsednik Zoran Milanović takole pustil čakati lepo finsko premierko Sanno Marin – Power play ali protokol?

Sanna Marin je pred napovedanim srečanjem  hrvaški predsednik Zoran Milanović  nekaj dolgih  minut pustil  čakati pred  vhodom v svojo pisarno. Kamere so premierko ujele med postopanjem pred vhodom, med čakanjem pa se je kratkočasila z ogledom umetniških del.

 

Dogodek je sprožil buren odziv v medijih, zato so ga komentirali  tudi v uradu hrvaškega predsednika Milanovića.

“Obisk finske premierke v uradu predsednika je bil v celoti izveden po dolgoletnem protokolu,” so zapisali in dodali, da si je odstopanja od tega privoščila Marin. “Predsednica finske vlade je v urad prispela skoraj pol ure pozneje, kot je bilo dogovorjeno, in je bila do zdaj edina gostja, ki predsednika ni čakala na predpisanem mestu, torej pred zastavami,” so med drugim še dodali.

 

Vendar video posnetki govorijo drugače  Finska premierka je  hrvaška predsednica ga  čakala skoraj dve minuti v njegovi pisarni. Power play ali protokol, se sprašujejo na družbenih omrežjih.

 

COMMENTS

Wordpress (0)