(VIDEO) Matej Tonin si očitno ne bo “pustil vzeti uniforme”, čeprav mu je Marjan Šarec “pobral čine” in vzel obrambno ministrstvo – TOPNEWS.si

(VIDEO) Matej Tonin si očitno ne bo “pustil vzeti uniforme”, čeprav mu je Marjan Šarec “pobral čine” in vzel obrambno ministrstvo

(VIDEO) Matej Tonin si očitno ne bo “pustil vzeti uniforme”, čeprav mu je Marjan Šarec “pobral čine” in  vzel obrambno ministrstvo

Potem, ko mu je Marjan Šarec vzel ministrstvo za obrambo, se je predsednik NSI Matej Tonin ponovno pojavil v uniformi. Tokrat gasilski.

“Velika dragocenost slovenskega gasilstva sta prostovoljstvo in množičnost. V naši domači vasi je tako, da se med gasilce vpišeš, ko začneš hoditi v šolo. Tako je bilo pri meni in tako je bilo pri hčerkah,” je zapisal ob sliki v gasilski unifomi.

“Gasilci PGD Zgornji Tuhinj smo 110 letnico delovanja proslavili s parado in veselico. Društvo izjemno povezuje vas. Preko 400 članov! Skoraj ni hiše v vasi, kjer ne bi bil vsaj eden član društva,”

Da ima Matej Tonin nekaj igralskega talenta je pokazal že  kot obrambni minister. Dokaz za to so številne civilne in vojaške  fotografije poleg tega  pa  je posnel kratek film o napadu na varovano osebo.

Da ima Matej Tonin nekaj igralskega talenta je pokazal kot obrambni minister, ko je posnel kratek film o napadu na varovano osebo.

COMMENTS

Wordpress (0)