Načrtujete poslovni dogodek? – TOPNEWS.si

Načrtujete poslovni dogodek?

Oglasno sporočilo

Načrtujete poslovni dogodek?

Nudimo vam poslovna srečanja v zeleni mediteranski oazi tik ob morju

Načrtujete poslovni dogodek? Pogrešate dogodke in druženje v živo, izmenjavo izkušenj ob kavici, mreženje, se veselite ponovnih srečanj?

Hotel & Resort Adria je prava mala zelena oaza in priljubljena destinacija za organizacijo najrazličnejših poslovnih srečanj, izobraževanj in team buildingov tik ob morju.

NOV Kongresni center Adria nudi:

– Dvorana Maestral (I+II, 450 m2)

– Dvorana Maestral (I, 194 m2)

– Dvorana Maestral (II, 254 m2)

– Tehnična soba (40,50 m2) – mala pomožna sejna soba

– Predprostor (162 m2, za sprejem do 150 gostov), pritličje

Kongresna dvorana Maestral I+II je del novega kongresnega centra Adria. Veliko, večnamensko dvorano odlikuje najmodernejša oprema. Objekt je opremljen z gostinsko ponudbo, različne pogostitve pa se izvajajo v predprostoru dvoran ali v restavracijah v resortu.

Nudi možnost 2 ločenih dvoran ali pa združena v veliko kongresno dvorano. Dostopnost tudi z invalidskim vozičkom (pritličje).

Večnamenska zasnova kongresnega centra z najsodobnejšo tehnično opremo omogoča organizacijo raznovrstnih prireditev: kongresov, seminarjev in delavnic, različnih predstavitev, tiskovnih konferenc in poslovnih srečanj, pa tudi modnih revij in razkošnih banketov.

Izjemnega pomena pa je tudi ogromno parkirišče na voljo, tik ob dvorani.

Celoten Resort je od leta 2021 kategoriziran s 4 zvezdicami in nudi 216 sob in 767 ležišč (437 osnovnih ležišč in 330 dodatnih ležišč) v različnih objektih, z večinoma lastnimi vhodi.

Vse sobe so opremljene s pisalno mizo, klimatsko napravo, dostopom do brezžičnega interneta, telefonom, LCD televizorjem, mini barom, sefom, kopalnico s tušem ali kadjo in sušilcem za lase. Večinoma imajo izhod na balkon ali teraso.

Restavracija Taverna se nahaja tik ob morju. Pokrita terasa ponuja čudovit razgled vse do Pirana. Ob šumenju morja in glasbe v živo je čudovita lokacija za nepozabno druženje in razvajanje s specialitetami, ki jih pripravljajo naši kuharski mojstri.

Adria Ankaran, zelena mediteranska oaza ob morju, daleč stran od vrveža in mestnih središč.

ADRIA d.o.o., Jadranska cesta 25, SI-6280 Ankaran,

Info: T: + 386 5 66 37 444 / E: booking@adria-ankaran.si

…PREŽIVITE JO NA NAJLEPŠEM DELU SLOVENSKE OBALE.

Boni dobrodošli! Potujte varno, letujte doma.

COMMENTS

Wordpress (0)