“Srečen rojstni dan najlepši prvi dami v zgodovini”- Melania Trump je včeraj praznovala 52 let. Poglejte kako so ji z “zgodnjimi fotografijami čestitali” na na družbenih omrežjih – TOPNEWS.si

“Srečen rojstni dan najlepši prvi dami v zgodovini”- Melania Trump je včeraj praznovala 52 let. Poglejte kako so ji z “zgodnjimi fotografijami čestitali” na na družbenih omrežjih

“Srečen rojstni dan najlepši prvi dami v zgodovini”- Melania Trump je včeraj praznovala 52 let.  Poglejte kako so ji z “zgodnjimi fotografijami čestitali” na na družbenih omrežjih

Melania Trump, ki jo na wikipediji predstavljena  kot slovensko-ameriški fotomodel in nekdanjo ameriško prvo damo je rojena   26. april 1970 v Novem mestu. Znana je kot žena nepremičninskega mogotca Donalda Trumpa. Med Trumpovim predsedovanjem ZDA od leta 2017 in 2021 je bila prva dama Združenih držav Amerike.

 

“Vesel rojstni dan nekdanji prvi dami, ga. Melaniji Trump. Za vse svoje zgodovinske prenove in dodatke k ohranitvi Bele hiše ter za svojo zavezanost ozaveščanju o zlorabi #opioidov in pomoči ameriškim otrokom prek #BeBest si zasluži veliko več zaslug, kot jih dobi!” je ena od bolj prijaznih voščil nekdanji prvi dami in slovenskemu zetu Donaldu Trumpu.

https://twitter.com/LeftyRandy/status/1519047927322185729

Na rojstni dan Melanie Trump so se na družbenih omrežjih spomnili tudi “malo drugače” in objavili njene bolj “zgodnjne” fotografije.

Melanijina manekenska kariera se je uradno začela leta 1992, ko je v Portorožu osvojila drugo mesto na tekmovanju “Obraz leta” revije Jana. V komisiji je takrat sedela tudi legendarna urednica revije Bernarda Jeklin. Prva tri dekleta so dobila pogodbe za delo na Dunaju, v Milanu in Parizu. Ko je Melanija delala na evropskih modnih pistah, jo je opazil agent Paolo Zampolli, ki je iskal modele za svojo newyorško agencijo. Z njo je navezal stik v Milanu. Nad njegovim povabilom je bila navdušena, ker so bile zanjo to ameriške sanje. V Ameriko naj bi prišla delat z dovoljenjem leta 1996. Kasneje se je izkazalo, da je nekatere gole fotografije posnela v New Yorku že leta 1995. Zampolli naj bi z udeležbo na zabavi v newyorškem klubu Kit Kat leta 1998 omogočil, da je spoznala velikega ljubitelja lepotic Donalda Trumpa. Kmalu za tem sta se začela družiti in prijateljevati.

Leta 1995 je  namrena Manhattnu posnela gole, navidezno lezbične fotografije za francosko moško revijo Max, ki je izšla januarja 1996. Fotograf Alé de Basse­ville je kasneje trdil, da se je zmotil in da je bilo to eno leto kasneje. Leta 2000 je januarska številka britanske moške revije GQ objavila njene seksualno nazorne fotografije. Za naslovnico je pozirala gola, ležeča na krznu na Trumpovem letalu Boeing 727. Melanija je bila očitno ponosna, da bo objavljena kot model v tej reviji, zato so se ustvarjalci odločili za kičast stil. Donald Trump je zahteval, da dostavijo fotografije v njegovo pisarno. Melanija je slike za GQ na uradni spletni strani Bele hiše uvrstila med svoje največje dosežke. Kasneje je to umaknila iz glavnih medijev.

 

COMMENTS

Wordpress (0)