Pomlad je najlepša na morju… – TOPNEWS.si

Pomlad je najlepša na morju…

Oglasno sporočilo

Pomlad je najlepša na morju…

Resort Adria v Ankaranu je edina prava mediteranska oaza na slovenski obali, kjer vam 1500 dreves pričara tisti tako poznan vonj Mediterana že v pomladanskih dneh. Milo podnebje in daljši dnevi ponujajo obilico priložnosti za sprehode ob morju, športne aktivnosti in brezskrbno uživanje v sončnih žarkih.

Pomlad je čas, ko svoje telo prebudimo iz zimskega spanja. Topli dnevi, obsijani s soncem, so kot ustvarjeni za prijetne oddihe in aktivnosti na prostem.

 

Resort Adria vam ponuja vse od udobne nastanitve do bazenskega kompleksa z ogrevano morsko vodo, savna parkom, bogato ponudbo masaž in tretmajev za dobro počutje ter pestro kulinarično ponudbo znotraj letovišča. Kopalna sezona v morju pri nas ni omejena le na poletne mesece, saj ima naše morje v bazenskem kompleksu vedno 28 stopinj Celzija.

Najdaljša tradicija na obali

Resort Adria letos obeležuje pomembno obletnico, saj kamp praznuje 60 letnico delovanja! Kamp Adria Ankaran se tako ponaša z najdaljšo tradicijo na slovenski Obali, tradicija pa prinaša kakovost, saj je kamp Adria edini 4* kamp na Obali, v letu 2020 pa je bil izbran za najboljši slovenski kamp s strani evropskega združenja ADAC, ki združuje preko 20 mio članov. Uvrstitev na prvo mesto je bila podeljena na podlagi glasovanja članov združenja, kar ji daje še posebno težo.

S svojo idealno lego tik ob morju, v zavetju številnih dreves kamp nudi pestro ponudbo nastanitvenih enot. Prostorne parcele v naravni senci ob morju in ponudba povsem novih nadstandardnih mobilnih hišic, ki jih odlikujejo 3 spalnice in ogromna terasa za prijetno preživljanje oddiha na prostem. Tako bo v resortu vsakdo našel primeren oddih zase, tako tisti, ki si želijo aktivno preživljati svoj prosti čas, kot tisti, ki si želijo zgolj odmika od vsakdanjega vrveža.

Resort Adria neprestano razvija svojo ponudbo, ki smo jo za prihajajočo sezono obogatili s številnimi novostmi.

Novosti v 2022

Za vas smo za sezono 2022 pripravili številne novosti in nepozaben pomladni oddih na morju:

– 31 novih nadstandardnih mobilnih hišic za do 6 oseb, tik ob morju;
– 64 povsem obnovljenih sob v Vilah Adriatic 4*za prijetno bivanje družin;
– 28 povsem obnovljenih sob v Vili Cedri od 27.4.2022 dalje,
– 28 sob v nedavno obnovljenih sobah v Vili Bor, še posebej primerne za bivanje z domačimi ljubljenčki,
– udobno namestitev v novih Olive Family Suites 4* in apartmajih Adria 4*, posebej prilagojeno mladim družinam, ki jih poleg udobja, odlikuje verjetno najlepši razgled na slovensko morje,
– bivanje v nekdanjem benediktinskem samostanu, ki svojo zgodovino piše že od leta 1053 – danes Hotel dvorec Convent 4*,
– nova kongresna dvorana, idealna za poslovna in osebna srečanja s spremljajočo gostinsko ponudbo v restavraciji Taverna, ki se nahaja tik ob morju;
– lastni vhodi v sobe nudijo ustrezno distanco in varnost;
– posebna pozornost se namenja zdravju in uporabi ekoloških, človeku in naravi prijaznih čistil in razkužil,
– najlepše sončne zahode na Obali…

Adria Ankaran, zelena mediteranska oaza ob morju, daleč stran od vrveža in mestnih središč.

ADRIA d.o.o., Jadranska cesta 25, SI-6280 Ankaran,

Info: T: + 386 5 66 37 444 / E: booking@adria-ankaran.si

…PREŽIVITE JO NA NAJLEPŠEM DELU SLOVENSKE OBALE.

Boni dobrodošli! Potujte varno, letujte doma.

COMMENTS

Wordpress (0)